ΑΡΗΣ BC

Άρης: «Σήμερα στο «Nick Galis Hall» σώθηκε μια ζωή!» (vid)

Όλα καλά ευτυχώς με τον φίλαθλο που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα Άρης - Ηρακλής.
Άρης: «Σήμερα στο «Nick Galis Hall» σώθηκε μια ζωή!» (vid)

Καλά στην υγεία του είναι ο φίλαθλος που αντιμετώπισε πρόβλημα κατά τη διάρκεια του αγώνα Άρης – Ηρακλής 83-78 στο «Nick Galis Hall». Θυμίζουμε ότι αντιμετώπισε καρδιακό επεισόδιο, όμως πλέον είναι καλά στην υγεία του.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Άρης, μετά τις πρώτες βοήθειες που του έδωσε το σταφ του Άρη, ο άτυχος άνδρας που είχε καταρρεύσει, κατάφερε να επανέλθει.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς του προκάλεσε το συμβάν αυτό.

«Μπροστά σε θέματα ζωής, όλα τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Φίλαθλοι, παίκτες, προπονητές, άπαντες πέρασαν μεγάλη δοκιμασία σήμερα (14/11) στον αγώνα με τον Ηρακλή, όταν φίλαθλος του ΑΡΗ κατέρρευσε στην κερκίδα.

Χάρη στις προσπάθειες του σταφ του ΑΡΗ (Νίκος Κουκουλιάς, Λευτέρης Τσιλιγγόπουλος, Παναγιώτης – Αλέξανδρος Μπουτοβίνος, Θόδωρος Αλεξιάδης), αλλά και του φίλου της ομάδας μας, φυσικοθεραπευτή, Χριστόφορου Μουρατίδη, σήμερα στο «Nick Galis Hall» σώθηκε μια ζωή.

Τους ευχαριστούμε όλους!», σημειώνει σε ανάρτησή της η ΚΑΕ Άρης.

Δείτε παρακάτω βίντεο με το περιστατικό στο «Nick Galis Hall»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS B.C. (@aris.bc.official)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: «Σήμερα στο «Nick Galis Hall» σώθηκε μια ζωή!» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.