MEDIA

Survivor: Ο Ατζούν έτοιμος για την τελική επιλογή των παικτών – Το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι έτοιμος να επιλέξει τους παίκτες που θα μπούνε στο πιο ανατρεπτικό παιχνίδι επιβίωσης!
Survivor: Ο Ατζούν έτοιμος για την τελική επιλογή των παικτών – Το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι

Το Survivor είναι έτοιμο να επιστρέψει και οι προετοιμασίες για την έναρξη του παιχνιδιού γίνονται με πυρετώδεις ρυθμούς από την παραγωγή του ΣΚΑΪ.

Την ίδια στιγμή, ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι έτοιμος να προχωρήσει στην τελική επιλογή των παικτών που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως η φετινή σεζόν θα είναι πιο ανατρεπτική από ποτέ.

Ο Τούρκος παραγωγός καλείται να διαμορφώσει την τελική 20αδα των παικτών που θα μπούνε στο παιχνίδι επιβίωσης, πραγματοποιώντας επαφές με αρκετούς διάσημους που συμπεριλαμβάνονται σε μια μεγάλη λίστα 40 ατόμων.

Φυσικά εξελίξεις αναμένονται να παρουσιαστούν και για τη νέα ομάδα των «μαχητών» καθώς διεξάγονται τα casting των υποψήφιων παικτών που έχουν δηλώσει συμμετοχή για το Survivor.

Μάλιστα, για αυτό τον λόγο, σύντομα αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί προκειμένου να ολοκληρώσει τις επαφές του με το κανάλι και να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες που βρίσκονται υπό συζήτηση.

Μερικές από αυτές αφορούν τον αριθμό των επεισοδίων που θα προβάλλεται ανά εβδομάδα αλλά και η πιθανή τοποθέτηση ρήτρας στην τηλεθέαση.

Να θυμίσουμε πως ήδη μέσα από το Sportime, έχετε διαβάσει τον λόγο που ακόμα δεν υπάρχει επίσημα κάποιο όνομα, από τους νέους παίκτες, παρότι ορισμένες επιλογές έχουν ήδη «κλειδώσει».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Ο Ατζούν έτοιμος για την τελική επιλογή των παικτών – Το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα