ΚΑΙΡΟΣ

Αρναούτογλου: Χαλάει ο καιρός – Βροχές, καταιγίδες και αλλαγή σκηνικού!

Ο Σάκης Αρναούτογλου αναλύει την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων στο πρώτο δελτίο καιρού της εβδομάδας.
Αρναούτογλου: Χαλάει ο καιρός – Βροχές, καταιγίδες και αλλαγή σκηνικού!

Αρναούτογλου Καιρός: Ο γνωστός μετεωρολόγος περιγράφει την πορεία του καιρού για τις επόμενες ημέρες.

Συννεφιά αναμένεται να υπάρξει σε όλη τη χώρα, αύριο Τρίτη (16/11) και κυρίως στη Θεσσαλία και στο Δυτικό Αιγαίο εκτός των Δωδεκανήσων.

Επίσης, βροχές θα κάνουν την εμφάνιση τους στη Δυτική και την κεντρική Ελλάδα ενώ από την Χίο έως την Κάρπαθο θα επικρατήσει ηλιοφάνεια από το πρωί.

Όσον αφορά την Βόρεια Ελλάδα συννεφιασμένος αναμένεται να είναι ο καιρός όπως και στα Επτάνησα όπου θα υπάρξουν κατά τόπους ασθενείς βροχές.

Πελοπόννησος και Θεσσαλία θα βρεθούν αντιμέτωπες με βροχές και τοπικές μπόρες τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης.

Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν με το πέρασμα της ημέρας. Το βράδυ, παρ’ ότι η συννεφιά θα παραμείνει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας παροδικές βροχές αναμένονται μόνο στις περιοχές της Μαγνησίας και της Βόρειας Εύβοιας.

Ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα επικρατήσουν από το Θρακικό πέλαγος μέχρι τις Σποράδες και τις νοτιοδυτικές Κυκλάδες μεγέθους 6 εως και 8 μποφόρ κατά τόπους. Στα 6 με 7 μποφόρ θα κυμανθούν οι άνεμοι και στη Δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο.

Μονοψήφιες θερμοκρασίες θα παρατηρηθούν στα ορεινά και στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά με τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και 1 βαθμό τις πρωινές ώρες.. Πολύ πιο ήπιος ο καιρός στη νότια και ανατολική Ελλάδα η οποία θα φτάσει μέχρι και τους 20 βαθμούς τις μεσημεριανές ώρες.

Αναλυτικά όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου στο δελτίου καιρού της ΕΡΤ3:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρναούτογλου: Χαλάει ο καιρός – Βροχές, καταιγίδες και αλλαγή σκηνικού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.