ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Γεμίζει το «οπλοστάσιο» του Λουτσέσκου – Μπαίνει ο Σίντκλεϊ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει Ατρομήτου, με τον Σίντκλεϊ να ανεβαίνει!
ΠΑΟΚ: Γεμίζει το «οπλοστάσιο» του Λουτσέσκου – Μπαίνει ο Σίντκλεϊ

Αντίστροφα μετράει πλέον ο ΠΑΟΚ για την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να προπονείται και σήμερα στη Νέα Μεσημβρία ενόψει του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο για 10η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε με ικανοποίηση τους διεθνείς να επιστρέφουν και το «οπλοστάσιο» να γεμίζει ενώ περιμένει με αγωνία τις επιστροφές των τραυματιών.

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Σίντκλεϊ έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης προκαλώντας χαμόγελα στους ανθρώπους του δικεφάλου του βορρά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την σημερινή προπόνηση:

Οι διεθνείς του Δικεφάλου ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες κι από το πρωί της Τετάρτης (17.11) βρίσκονται στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι την ερχόμενη Κυριακή (21.11, 19:30).

Ο Ρουμάνος τεχνικός και οι συνεργάτες του ετοίμασαν ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης για τους παίκτες, το οποίο περιελάμβανε δουλειά τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής, παιχνίδι 2 Vs 2 και τελικό παιχνίδι με τακτικό στόχο.

Ο Σίντκλεϊ έκανε μέρος της προπόνησης και συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, οι Ντόουγκλας και Μιτρίτσα προπονήθηκαν μόνοι τους, ο Βιεϊρίνια έμεινε στο γυμναστήριο για ειδικό πρόγραμμα, όπως κι ο Ολιβέιρα .

Την Πέμπτη (18.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Γεμίζει το «οπλοστάσιο» του Λουτσέσκου – Μπαίνει ο Σίντκλεϊ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.