NBA

Μπακς – Λέικερς: Τα highlights της 47άρας του Αντετοκούνμπο (vid)

Οι κορυφαίες στιγμές της μεγάλης νίκης για Αντετοκούνμπο και Μπακς κόντρα στους Λέικερς.
Μπακς – Λέικερς: Τα highlights της 47άρας του Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσθεσε άλλη μία μυθική εμφάνιση στο βιογραφικό του και οι Μπακς «εκτέλεσαν» (109-102) τους Λέικερς στο Μιλγουόκι.

Ο «Greek Freak» έκανε απίθανα πράγματα στο παρκέ με 47 πόντους, 15/19 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 8/11 βολές, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ σε 36 λεπτά αγώνα.

Οι πρωταθλητές του NBA θυμήθηκαν τα περσινά βράδια των πλέι οφ, που τους οδήγησαν στην κατάκτηση του τίτλου και χάρισαν στο κοινό τους μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, όπως είναι οι «Λιμνάνθρωποι», που είχαν κορυφαίο τον Russell Westbrook.

Δείτε τα highlights του ματς:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπακς – Λέικερς: Τα highlights της 47άρας του Αντετοκούνμπο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.