ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: «Υποψήφιος για την Εθνική Ρουμανίας ο Λουτσέσκου»

Στους υποψήφιους για την Εθνική Ρουμανίας ο Λουτσέσκου σύμφωνα με τους συμπατριώτες του.
ΠΑΟΚ: «Υποψήφιος για την Εθνική Ρουμανίας ο Λουτσέσκου»

Η Εθνική Ρουμανίας αναζητά προπονητή αφού ο Μιρέλ Ραντόι αναμένεται να αποχωρήσει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου του ΠΑΟΚ είναι σύμφωνα με τους Ρουμάνους ένας υποψήφιος.

Με τις πιθανότητες για θετική απάντηση από τον Γκεόργκι Χάτζι να είναι λίγες, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Έντι Ιορντανέσκου είναι σύμφωνα με το digisport.ro οι δύο που βρίσκονται ψηλότερα στη λίστα της ομοσπονδίας.

Ωστόσο, στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ τονίζεται ότι δεν είναι καθόλου εύκολο ο Λουτσέσκου να κοουτσάρει παράλληλα τον ΠΑΟΚ και την Εθνική ομάδας της χώρας του ενώ ελάχιστες είναι και οι πιθανότητες να «σπάσει» η ρήτρα των 7.00.000, που έχει ο έμπειρος τεχνικός με τον «δικέφαλο».

Έτσι, σύμφωνα με τους Ρουμάνους ο Ιορντανέσκου, που είναι ελεύθερος είναι η πιο εφικτή λύση από κάθε άποψη…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: «Υποψήφιος για την Εθνική Ρουμανίας ο Λουτσέσκου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.