STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος – ΟΦΗ: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

O ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται σήμερα στις 15:000 τον ΟΦΗ για την 10η αγωνιστική της Super League. Δείτε το κανάλι και την περιγραφή του αγώνα.
Βόλος – ΟΦΗ: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Βόλος – ΟΦΗ: Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην πόλη της Μαγνησίας για να αντιμετωπίσει σήμερα στις 15:00 την ομώνυμη ομάδα της πόλης του Βόλου.

Ο γηπεδούχος Βόλος θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία μέχρι στιγμής στην Super League καθώς βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας. Ο ΝΠΣ Βόλος έχει συλλέξει 14 βαθμούς και βρίσκεται πίσω μόνο από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Στο τελευταίο του ματς, ο Βόλος ηττήθηκε από τον Άρη με 1-2 στο γήπεδό του. Οι Βολιώτες αγνοούν τη νίκη στην έδρα τους από τις 2 Οκτωβρίου!

Το επεισοδιακό ματς με τον Άρη όμως έφερε και την τιμωρία τριών αγωνιστικών των Γκρίλο και Μπαριέντος οι οποίοι δεν βρίσκονται στην αποστολή. Αντίθετα, ο Πουρίτα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και βρίσκεται στη διάθεση του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ.

Στο στρατόπεδο του ΟΦΗ, ο Νίκος Νιόπλιας θα στερηθεί την προσφορά των Ντουρμισάι, Γιαννούλη, Ουές και Νέιρα. Για πρώτη φορά ωστόσο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Απόστολος Γιάννου τον οποίο ο προπονητής του ΟΦΗ δήλωσε να πιστεύει.

Ο ΟΦΗ έχει να ηττηθεί από τις 3 Οκτωβρίου και το ματς με τον ΠΑΟΚ. Βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας μετρώντας μόλις 1 ήττα.

Βόλος – ΟΦΗ: Αυτό είναι το κανάλι της αναμέτρησης και η περιγραφή

Το ματς των δύο ομάδων θα μεταδοθεί σε ζωντανή σύνδεση στις 15:00 το μεσημέρι στο κανάλι της COSMOTE SPORT 3HD σε περιγραφή του Σωτήρη Κωσταβάρα.

https://youtu.be/DW8oonWS0nQ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόλος – ΟΦΗ: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις