ΑΡΗΣ

Μάντζιος: «Ντροπιαστική βραδιά, συγγνώμη σε όλους» – Συγνώμη και από την ΠΑΕ

Ο Άρης πέρασε βραδιά-«εφιάλτη» από τον ΠΑΣ και ο Μάντζιος ζήτησε συγγνώμη για την εικόνα της ομάδας του.
Μάντζιος: «Ντροπιαστική βραδιά, συγγνώμη σε όλους» – Συγνώμη και από την ΠΑΕ

Ο Άρης ηττήθηκε με 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Άκης Μάντζιος τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Super League, έκανε λόγο για ντροπιαστική βραδιά.

Ο 51χρονος τεχνικός μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού παραδέχθηκε ότι αυτό είδαν απόψε οι οπαδοί της ομάδας δεν είναι ο Άρης που έχουν συνηθίσει.

«Είναι μια ντροπιαστική βραδιά για την ομάδα μας», σχολίασε αρχικά ο Μάντζιος στην κάμερα της Nova και στη συνέχεια απολογήθηκε:

«Αυτό δεν θυμίζει σε τίποτα τον Άρη που έχουμε δει μέχρι τώρα. Ένα τεράστιο συγγνώμη είναι το μόνο που μπορούμε να πούμε».

Χαρακτηριστική και η αντίδραση της ΠΑΕ Άρης την οποία μπορείτε να δείτε στην παρακάτω ανάρτηση με μαύρη σελίδα και τη φράση «Μια συγγνώμη είναι λίγο…».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάντζιος: «Ντροπιαστική βραδιά, συγγνώμη σε όλους» – Συγνώμη και από την ΠΑΕ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.