ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το πλάνο ενδεκάδας του Πέδρο Μαρτίνς για την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός πάει με όλα τα όπλα του στο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ όπου ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταλήξει και στα πρόσωπα της ενδεκάδας.
Ολυμπιακός: Το πλάνο ενδεκάδας του Πέδρο Μαρτίνς για την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ όπου ο Πέδρο Μαρτίνς έχει έτοιμο το πλάνο της ενδεκάδας για να οδηγήσει στη νίκη την ομάδα του.

Αν πάρουν οι Πειραιώτες τους τρεις βαθμούς τότε θα βρεθούν στο +6 από την Ένωση. Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ θα παίζει στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει την διαφορά στον πίνακα, αφού θα είναι πιο ήρεμη η ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζει το καλύτερο δυνατό σχήμα.

Την Παρασκευή υπήρξε βιντεοθεραπεία με ανάλυση του αντιπάλου. Και το Σάββατο πέρασε στο κομμάτι της τακτικής στο γήπεδο. Μπορεί να θέλησε να μπερδέψει λίγο τα πράγματα για την ενδεκάδα, αλλά δύσκολα θα πάει σε εκπλήξεις.

Έτσι το επικρατέστερο σχήμα είναι με τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια. Την τετράδα της άμυνας αναμένεται να αποτελέσουν οι Λαλά, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ. Ο Σωκράτης βέβαια ήταν από τους τελευταίους που ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού στο γόνατο!

Το δίδυμο των χαφ αναμένεται να αποτελέσουν οι Γιαν Εμβιλά, Μαντί Καμαρά. Αμφότεροι αποτελούν και το κλειδί της αναμέτρησης. Από την αγωνιστική τους εικόνα θα εξαρτηθούν πολλά. Και όλοι ευελπιστούν πως θα δουν φέτος για πρώτη φορά το καλό τους πρόσωπο.

Ο Αγκιμπού Καμαρά είναι ένας άλλος κομβικός παίκτης, που επίσης έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει. Στα άκρα της επίθεσης αναμένεται να είναι οι Γκάρι Ροντρίγκες, Γιώργος Μασούρας. Και στην κορυφή ον Ελ Αραμπί κερδίζει έδαφος στην… μάχη με τον Τικίνιο.

Ολυμπιακός: Η αλλαγή που δεν έχει πολλές πιθανότητες

Η μοναδική αλλαγή που μπορεί να γίνει, που όμως αλλάζει και το σύστημα, έχει να κάνει με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Δηλαδή να ξεκινήσει σαν τρίτος χαφ και να μείνει εκτός ο Αγκιμπού Καμαρά. Κάτι που όμως δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Δεν αποκλείεται το σχήμα και τα πρόσωπα να οριστικοποιηθεί στο πρωινό χαλάρωμα που θα γίνει στο Ρέντη. Σε αυτό δουλεύονται στημένες φάσεις και πολλές φορές ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει ενδεκάδα. Διαφορετικά οι παίκτες θα το μάθουν στην τελευταία ανάλυση που θα γίνει στον πίνακα, λίγες ώρες πριν την έναρξη του ντέρμπι.

Το παιχνίδι δεν θα είναι απλό και από ψυχολογικής πλευράς, αλλά ο Ολυμπιακός έχει προετοιμαστεί και γι’ αυτό. Θέλει τη νίκη, είναι πιο ποιοτικός και θα τα δώσει όλα γι το στόχο του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Το πλάνο ενδεκάδας του Πέδρο Μαρτίνς για την ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!