ΑΡΗΣ

Άρης: Ρεπό, «εκτόνωση» και αποφάσεις ενόψει Τούμπας

Από Δευτέρα θα επιστρέψει στις προπονήσεις ο Άρης, καθώς σήμερα (21/11) Κυριακή έχει δοθεί ρεπό.
Άρης: Ρεπό, «εκτόνωση» και αποφάσεις ενόψει Τούμπας

«Εκτόνωση» μετά το βαρύ 5-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει ο Άρης και ο Άκης Μάντζιος έδωσε ρεπό για την Κυριακή (21/1) προς αυτή την κατεύθυνση.

Επόμενο ραντεβού των «κιτρινόμαυρων» δόθηκε για τη Δευτέρα (22/1) όταν ο Άρης θα αρχίσει την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 28/11, 19:30).

Στο μεταξύ πρέπει να βρεθεί τι φταίει και η ομάδα παρουσιάζει αυτά τα τρομερά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Μπήκε άσχημα στη σεζόν, μετά έκανε κάποιες νίκες (όπως με τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο) για να έρθει η οδυνηρή, εντός έδρας, ισοπαλία με τον Απόλλωνα να τον φέρει ξανά πίσω.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα δυνατό σερί (με Λαμία, Παναιτωλικό και Βόλο) ενώ ακόμη και η ήττα από την ΑΕΚ είχε την αίσθηση νίκης καθώς ο Άρης άξιζε τη νίκη και υπήρξε σαφής αλλοίωση αποτελέσματος.

Και πάνω που φαινόταν ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα έβρισκαν τον δρόμο τους, ήρθε η τραγική χτεσινή εμφάνιση να «γκρεμίσει» μεγάλο μέρος από ότι «χτιζόταν».

Φυσικά και δεν γίνεται να νικάς συνέχεια, όμως όχι και να χάνεις με αυτόν τον τρόπο. Μέσα στο σπίτι σου, με τόσο βαρύ σκορ, χωρίς καν να προσπαθήσεις να αντιδράσεις. Αυτό ήταν που πείραξε περισσότερο τον κόσμο.

Όπως και τις προηγούμενες φορές που ο Άρης βρέθηκε σε δύσκολη θέση ο Θόδωρος Καρυπίδης που τα είπε με παίκτες και οπαδούς χτες, δεν θέλει να πάρει αποφάσεις εν θερμώ.

Σε προηγούμενη κρίση είχε στηρίξει ξεκάθαρα τον Άκη Μάντζιο, ρίχνοντας το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στους ποδοσφαιριστές.

Προς το παρόν δεν υπάρχει χειροπιαστή εξέλιξη και το σίγουρο είναι οτι υπάρχουν επαφές ανάμεσα σε Καρυπίδη – Μάντζιο και τους υπόλοιπες συνεργάτες του μεγαλομετόχου. Άλλωστε το βράδυ του Σαββάτου (20/11) ο Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης Αγησίλαος Τουμαζάτος, παραδέχθηκε οτι ευθύνη υπάρχει σε όλα τα επίπεδα.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν τις προσεχείς ημέρες με στόχο όμως να μην διαταράξουν τον προσανατολισμό του Άρη, ειδικά τώρα που ακολουθεί ένα τόσο σημαντικό ματς όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ.

Από την άλλη είναι κρίμα όταν διαθέτεις τόσες δυνατότητες σαν ομάδα και έχεις καταφέρει να κάνεις ένα τέτοιο σερί να τα «γκρεμίζεις» δείχνοντας σχεδόν αυτοκαταστροφική τάση.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε ακόμη αρκετά νωρίς στη σεζόν και τίποτα δεν δεν έχει χαθεί. Στο χέρι του Άρη είναι αν η «5άρα» αποτελέσει την καλύτερη «ντόπα» ενόψει ΠΑΟΚ ή όχι…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Ρεπό, «εκτόνωση» και αποφάσεις ενόψει Τούμπας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.