ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: Βράβευσε τον Πασκουάλ

Ο Παναθηναϊκός βράβευσε τον Τσάβι Πασκουάλ για την προσφορά του στον σύλλογο.
Παναθηναϊκός: Βράβευσε τον Πασκουάλ

Ο Παναθηναϊκός πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ τίμησε τον Τσάβι Πασκουάλ, αλλά τους προπονητές Διαμαντή Παναγιωτόπουλο, Ίνιγκο Θορθάνο και τον φυσικοθεραπευτή Γιάννη Ζυγούρη.

Ο General Manager της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Φραγκίσκος Αλβέρτης παρέδωσε τον Ισπανό προπονητή την τιμητική πλακέτα για όλα όσα πρόσφερε στον σύλλογο.

Ακόμη η ΚΑΕ ευχαρίστησε θερμά και τους βοηθούς του Πασκουάλ στη Ζενίτ, τον Παναγιωτόπουλο και τον Θορθάνο που είχαν βρεθεί στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Όπως επίσης και τον Γιάννη Ζυγούρη που για χρόνια βρισκόταν στο πόστο του φυσιοθεραπευτή στο «τριφύλλι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναθηναϊκός: Ο Μάνος, ο Γιάννης, ο Τσάβι, ο Διαμαντής και οι αναμνήσεις μιας ζωής

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Βράβευσε τον Πασκουάλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ