ΑΡΗΣ

Άρης: Προτεραιότητα η ελάφρυνση του ρόστερ

Ο Άρης έχει ως προτεραιότητα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου την ελάφρυνση του ρόστερ.
Άρης: Προτεραιότητα η ελάφρυνση του ρόστερ

Άρης: Νέα πνοή στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη δίνει ενόψει του Ιανουαρίου, η εκ νέου παράταση της υπόθεσης του Ντουρμισάι από το CAS για τις 10/1 του 2022.

Οι κίτρινοι μετά από αυτή την απόφαση έχουν λυμένα τα χέρια, καθώς μπορούν να βγούνε κανονικά στο μεταγραφικό παζάρι της χειμερινής περιόδου και να πραγματοποιήσουν τις όποιες κινήσεις έχουν στο μυαλό τους.

Βέβαια, η εξέλιξη αυτή δεν εκτροχιάζει τον αρχικό προγραμματισμό της ομάδας για τον Γενάρη που έχει ως προτεραιότητα την ελάφρυνση του ήδη υπάρχοντος ρόστερ.

Αυτή η απόφαση αφορά κυρίως παίκτες όπως ο Μήτρογλου, ο Χαΐροβιτς και ο Ντουάρτε που έχουν από ελάχιστη έως μηδενική συνεισφορά στην μέχρι τώρα πορεία του Άρη σε όλες τις διοργανώσεις, με την ΠΑΕ Άρης να έχει πάρει την απόφαση να απαλλαγεί από τα συμβόλαια τους.

Κάτι τέτοιο δεν σημαίνει πως ο Άρης δεν σκοπεύει να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς όπως διαβάσατε από το Sportime, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αποφασισμένη να «χτυπήσει» και φορ.

Στην γραμμή κρούσης του Άρη, αν εξαιρέσει κανείς τον Καμαρά, από εκεί και πέρα υπάρχει θέμα. Ο Μάνος δεν έχει πείσει το σταφ πως μπορεί να είναι αξιόπιστο μπακ απ, ενώ για Λόπεθ και Μήτρογλου, αφήστε τα καλύτερα.

Έτσι, οι κίτρινοι φανερώνουν την διάθεση τους να ενισχυθούν όμως έχουν ως προτεραιότητα την ελάφρυνση του μπάτζετ καθώς ο Θόδωρος ο Καρυπίδης έχει πληρώσει ήδη αρκετά χρήματα για παλιά χρέη, CAS αλλά και σε βελτιωτικά έργα σε Βικελίδης και Ρύσιο.

Παράλληλα, ο Άρης έχει την ανάγκη μεγαλύτερης στήριξης από τον κόσμο του, του οποίου η παρουσία στις εξέδρες ήταν μικρή στα τελευταία δύο εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας με ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Προτεραιότητα η ελάφρυνση του ρόστερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.