MEDIA

Survivor: Αυτοί είναι οι 10 διάσημοι που μπαίνουν στο παιχνίδι

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για την έναρξη της φετινής σεζόν του Survivor με την τελική 10αδα της ομάδας των «Διάσημων» να γίνεται γνωστή.
Survivor: Αυτοί είναι οι 10 διάσημοι που μπαίνουν στο παιχνίδι

Η τελική 10αδα των Διάσημων του φετινού Survivor φαίνεται πως έχει διαμορφωθεί, και εμείς στο Sportime σας έχουμε το νέο αποκλειστικό «Survivor spoiler»!

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, στο φετινό Survivor θα έχουμε αρκετά δυνατά ονόματα στην ομάδα των Διασήμων. Νότης Χριστοδούλου και Γιάννης Χατζηγεωργίου ήταν τα 2 ονόματα που επιβεβαιώσαμε χτες ενώ σήμερα επιβεβαιώθηκε και το όνομα έκπληξη της πυγμάχου Αθηνάς Ευφμορφιάδη.

Με το πρώτο επεισόδιο να έχει προγραμματιστεί να βγει στον αέρα στις 27 Δεκεμβρίου, οι υπεύθυνοι της παραγωγής του ΣΚΑΪ τρέχουν να προλάβουν. Η πρώτη αναχώρηση για Άγιο Δομίνικο αναμένεται να γίνει στις 18 του μηνός.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου η φετινή σεζόν να είναι η καλύτερη από όλες τις προηγούμενες. Εξάλλου θα έχει κατά πάσα πιθανότητα και την μεγαλύτερη διάρκεια από τις προηγούμενες σεζόν.

Ο Ατζούν βρέθηκε στην χώρα μας τις τελευταίες μέρες προκειμένου να συμμετέχει στην τελική επιλογή των παικτών. Αυτή από τι φαίνεται έχει γίνει και εμείς σας παρουσιάζουμε την τελική 10αδα των παικτών από την ομάδα των Διάσημων.

Survivor: Η ομάδα των Διάσημων θα αποτελείται από τους:

  • η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού
  • η πρώην παίκτρια του My Style rocks Ευρυδίκη Παπαδοπούλου
  • η ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή
  • η ηθοποιός Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
  • ο τραγουδιστής Νότης Χριστοδούλου
  • ο τραγουδιστής Σακης Αρσενίου
  • ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης
  • ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης
  • ο ηθοποιός Γιαννης Χατζηγεωργίου

Για τους παραπάνω σας έχουμε ήδη γράψει ξεχωριστά αφιερώματα για τον Νότη Χριστοδούλου, αλλά και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Αθηνά Ευμορφιάδη.

Όπως βλέπεται πρόκειται για πολλά γνωστά ονόματα πολλά από τα οποία πρόκειται να δούμε για πρώτη φορά σε τέτοια μεγάλη έκθεση.

Οι συνθήκες του Survivor είναι δύσκολες και περιμένουμε με αγωνία να δούμε πως θα συμπεριφερθεί ο κάθε ένας από αυτούς μέσα στο παιχνίδι!

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Αυτοί είναι οι 10 διάσημοι που μπαίνουν στο παιχνίδι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα