ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Τότε θα τελειώσει η πανδημία – Τι αποκαλύπτει ο επικεφαλής της μονάδας Covid του Johns Hopkins!

Ο κορονοϊός φτάνει στο τέλος του σύμφωνα με τον επικεφαλής της μονάδας Covid του Johns Hopkins.
Κορονοϊός: Τότε θα τελειώσει η πανδημία – Τι αποκαλύπτει ο επικεφαλής της μονάδας Covid του Johns Hopkins!

Κορονοϊος: Καλά νέα μεταφέρει ο Παναγής Γαλιατσάτος, επικεφαλής της μονάδας Covid-19 στο νοσοκομείο Johns Hopkins των ΗΠΑ.

Ο διακεκριμένος επιστήμονας βρέθηκε καλεσμένος στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι» και μίλησε για την πορεία του Covid-19 και την εξέλιξη.

Μάλιστα παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος, λέγοντας ότι η πανδημία θα φτάσει στο τέλος της σε 6-8 μήνες και επιτέλους οι χώρες του κόσμου θα περάσουν σε ένα άλλο στάδιο.

Ακόμα μίλησε και για τη μετάλλαξη «Όμικρον», παρουσιάζοντας τα πρώτα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους οι επιστήμονες.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, μιλάμε για μία μετάλλαξη από την οποία οι ασθενείς έχουν πιο ήπια συμπτώματα και δε φτάνουν μέχρι τη νοσηλεία.

Πάντως ξεκαθάρισε ότι ο κορονοϊός θα συνεχίσει να υπάρχει, αλλά σε πολύ πιο αποδυναμωμένη μορφή, η οποία θα είναι σα τη γρίπη.

Δείτε τα όσα είπε:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Τότε θα τελειώσει η πανδημία – Τι αποκαλύπτει ο επικεφαλής της μονάδας Covid του Johns Hopkins!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.