ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Θα τους τρελάνει όλους η Ελλάδα – Συζητά ήδη τον τρόπο αποληρωμής των F-35

Η διαπραγμάτευση με τις ΗΠΑ για τα F-35 έχει περάσει πια σε νεά φάση.
Ελληνοτουρκικά: Θα τους τρελάνει όλους η Ελλάδα – Συζητά ήδη τον τρόπο αποληρωμής των F-35

Ελληνοτουρκικά: Θα τους τρελάνει όλους η Ελλάδα – Συζητά ήδη τον τρόπο αποληρωμής των F-35, με την διαπραγμάτευση με τις ΗΠΑ να έχει περάσει πια σε νεά φάση.

Η Ελλάδα πέρασε το στάδιο του αν θα πάρει τα F-35 από τις ΗΠΑ.

Η Αθήνα (σ.σ. εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) θα πάρει τα αμερικανικά F-35 αφού κάμφθηκαν και οι τελευταίες αντιδράσεις αναφορικά με την διατάραξη των ισορροπιών στις σχέσεις ΗΠΑ – Τουρκίας – Ελλάδας.

Οι ΗΠΑ πήραν την απόφαση να δώσουν τα F-35 στην Ελλάδα και αυτό δεν αλλάζει.

Όπως δεν αλλάζει και η απόφαση των ΗΠΑ για περιθωριοποίηση της Τουρκίας.

Η Ουάσιγκτον δεν θα διαταράξει σε κρίσιμο βαθμό τις σχέσεις της με την Άγκυρα όμως δεν θα κάνει και κάτι για να τις φτιάξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που λαμβάνει το Sportime, η διαπραγμάτευση της Αθήνας με τους Αμερικανούς έχει ήδη φτάσει στους τρόπους αποπληρωμής.

Η πρόσφατη αγορά των 64 F-35A από την την Φινλαδία ήταν ένα ακόμα μήνυμα των ΗΠΑ προς την Ρωσία, στα σύνορα της οποίας θα βρίσκονται πλέον και άλλα αμερικανικά μαχητικά.

Η Φινλανδία έχει συνολικά σύνορα 1.300 χιλιομέτρων με τη Ρωσία.

Η επόμενη στάθμεση αμερικανικών F-35 θα γίνει στην Ελλάδα, σε άλλο ένα σημείο πίεσης των Αμερικανών προς τη Ρωσία και όχι μόνο.

Μέχρι σήμερα έχουν παραδοθεί συνολικά 730 F-35 και έχουν εκπαιδευτεί 1.535 πιλότοι στα συγκεκριμένα αεροσκάφη που υπηρετούν σε 21 αεροπορικές βάσεις σε όλο τον κόσμο.

Την ίδια ώρα ο αριθμός των τεχνικών ομάδων των στελθ αμερικανιών μαχητικών έφτασε τις 11.500 άτομα.

Διαβάστε επίσης:

Έκλεψαν οι Τούρκοι τα συντρίμμια του βρετανικού F-35; – Χάθηκε οπλισμός και ραντάρ

Βayraktar: Έφτασαν οι δολοφόνοι των τουρκικών drones

Ελληνοτουρκικά: Θα τους τρελάνει όλους η Ελλάδα – Συζητά ήδη τον τρόπο αποληρωμής των F-35

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Θα τους τρελάνει όλους η Ελλάδα – Συζητά ήδη τον τρόπο αποληρωμής των F-35», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.