STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ – Λαμία: Αυτός είναι ο διαιτητής του αγώνα – Αυτός είναι στο VAR

ΠΑΟΚ και Λαμία τίθενται αντιμέτωποι στις 17:15 στην Τούμπα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.
ΠΑΟΚ – Λαμία: Αυτός είναι ο διαιτητής του αγώνα – Αυτός είναι στο VAR

Με τον αγώνα ΠΑΟΚ – Λαμία ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στις 17:15 στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ θέλει κόντρα στην Λαμία να αφήσει πίσω του τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα και να επιστρέψει στις νίκες, κάτι που θα αναζητήσει χωρίς του Καντουρί και Τέιλορ αλλά με τον Μάριο Τσαούση για πρώτη φορά στην αποστολή του.

Από την άλλη, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη με στόχο να φύγει από την έδρα του ΠΑΟΚ με ένα θετικό αποτέλεσμα σβήνοντας με αυτόν τον τρόπο την ήττα από τον ΠΑΣ αλλά και την γενικότερη κακή εικόνα που παρουσιάζει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Την αναμέτρηση των δύο ομάδων ορίστηκε να διευθύνει ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) με βοηθούς τους Νικολακάκη (Λασιθίου) – Μαυρουδή (Ηρακλείου) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Καραντώνης (Ημαθίας).

Όσον αφορά το VAR, εκεί θα βρίσκεται ο Χριστακόγλου (Χαλκιδικής) έχοντας ως AVAR τον Ταπατζά (Θράκης).

Διαβάστε επίσης σε ποιο θα κανάλι θα δείτε τον αγώνα και ποιος θα τον περιγράψει.

https://youtu.be/5VRfWF-3S1w

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ – Λαμία: Αυτός είναι ο διαιτητής του αγώνα – Αυτός είναι στο VAR», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.