MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική καταρρέει και ζητάει από τον Μαθιό να φύγει!

Ο Σασμός συνεχίζεται και τα επόμενα επεισόδια θα αποκαλύψουν το τέλος της σχέσης Βασιλικής και Μαθιού.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική καταρρέει και ζητάει από τον Μαθιό να φύγει!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Γεμάτα από καταιγιστικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, «Σασμός» και το Sportime σας αποκαλύπτει το νέο μεγάλο «Σασμός spoiler».

Η ιστορία από την Κρήτη έχει μετατραπεί στο απόλυτο αφεντικό στη τηλεθέαση της prime time ζώνης και το Sportime από την πρώτη ημέρα της προβολής του σίριαλ σας αποκαλύπτει όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί για ακόμη μια φορά η Βασιλική και ο Μαθιός που με την παράνομη σχέσης τους έχουν μπει για τα καλά σε μπελάδες.

Η Αστυνομία έχει βάλει πλέον στο στόχαστρο της τον Μαθιό υποψιαζόμενη πως αυτός σκότωσε τον Στεφανή για να τον βγάλει από την μέση και να συνεχίσει την σχέση του με την Βασιλική.

Εκείνη, αντιλαμβανόμενη αυτή την εξέλιξη καταρρέει και είναι αποφασισμένη να ζητήσει από τον Μαθιό να φύγει από την ζωή της προκειμένου να γλιτώσουν και οι δύο από τις συνέπειες.

Μάλιστα, τον καλεί να το πράξει για να της δείξει πως την αγαπάει, τη στιγμή που ο Μαθιός βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς καταλαβαίνει πως το τέλος στη σχέση τους πλησιάζει.

Παράλληλα νιώθει οργή και αγωνία για το πως έφτασε η Αστυνομία στα ίχνη του και αισθάνεται πως κάποιος τον έχει προδώσει.

Ακόμη, μια αιφνιδιαστική επιστροφή του Νικηφόρου στο χωριό παραλίγο να φέρει τα πάνω κάτω καθώς εκείνος έφτασε πολύ κοντά στο να πιάσει επ’ αυτοφώρω τη μάνα του, Βασιλική, να κάνει έρωτα με τον Μαθιό.

Η Βασιλική νιώθει συγκλονισμένη από το πόσο κοντά έφτασε ο Νικηφόρος στο να μάθει την αλήθεια και πλέον καταλαβαίνει πως το να χωρίσει με τον Μαθιό είναι η μόνη λύση που θα δώσει τέλος στα προβλήματα τους.

Εκείνος, άφωνος από την απόφαση της, προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη όμως η Βασιλική είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ και τον οδηγεί στα άκρα!

https://youtu.be/Fgsjog6OHCo

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική καταρρέει και ζητάει από τον Μαθιό να φύγει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα