ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

O Aυγενάκης επιβεβαιώνει το Sportime.gr για Κλάτενμπεργκ!

Πλήρης επιβεβαίωση του Sportime.gr για την πρόθεση και επιθυμία του Κλάτενμπεργκ για ανανέωση του συμβολαίου του.
O Aυγενάκης επιβεβαιώνει το Sportime.gr για Κλάτενμπεργκ!

Ο Λευτέρης Αυγενάκης επιβεβαίωσε οτι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του και να παραμείνει για άλλα δύο χρόνια στην ΚΕΔ!

Το συμβόλαιο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, αλλά ο Άγγλος επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ κάνει κινήσεις για να ανανεωθεί! Αυτό αποκάλυψε το Sportime.gr στις 14 Οκτωβρίου!

Δύο μήνες μετά, ήρθε η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ δια στόματος Αυγενάκη. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξη του στον «Ε.Τ.», συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο Αυγενάκης μεταξύ άλλων, είπε ότι στηρίζει 100% τον Άγγλο πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, που επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα για ακόμα δύο χρόνια!

«Τις προάλλες συναντήθηκα με τον αρχιδιαιτητή, τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ», . Ακριβώς πάνω στα όσα προβλέπει η Ολιστική Μελέτη για τπ διαιτησία, ο εξαιρετικός επικεφαλής της ΚΕΔ, που επιθυμεί να παραμείνει μια ακόμα διετία για να ολοκληρώσει το στρατηγικό πλάνο του. Συμφώνησα 100% με τον κ. Κλάτενμπεργκ», δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Σύμφωνα με πηγές, δεν αποκλείεται η ανανέωση, ή καλύτερα η επέκταση του συμβολαίου του Άγγλου αρχιδιαιτητή να γίνει άμεσα. Ίσως και μέσα στον πρώτο μήνα του 2022!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «O Aυγενάκης επιβεβαιώνει το Sportime.gr για Κλάτενμπεργκ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!