SUPER LEAGUE 2

ΑΕΚ Β’ – Χανιά 1-0: Νικήτρια, αήττητη και έτοιμη για κορυφή! (vid)

Νέα πολύ καλή εμφάνιση και νίκη για την Β' ομάδα της Ένωσης που βρίσκεται έναν βαθμό από την κορυφή και με ματς λιγότερο.
ΑΕΚ Β’ – Χανιά 1-0: Νικήτρια, αήττητη και έτοιμη για κορυφή! (vid)

ΑΕΚ Β’ – Χανιά 1-0: Χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Γιούσης, η Ένωση επικράτησε των Χανίων και παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα της Super League 2. Απολογισμός για τους «κίτρινους» πέντε νίκες και μία ισοπαλία και διαφορά τερμάτων 7-1.

Ακυρωθέν γκολ για τα Χανιά στο 71′ με τον Μπαΐροβιτς που είναι στην9 η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς σε επτά παιχνίδια.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ Β’ είχε την κατοχή  κι είχε την πρώτη και μοναδική καλή στιγμή της με τον Σαμπανάτζοβιτς (στο 16ο λεπτό), με τον Κουτζαβασίλη να απομακρύνει. Το υπόλοιπο πρώτο μέρος κύλησε χωρίς φάσεις για τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου είχε μια μια καλή ευκαιρία στο 48′  τον Λάτσι, με τους «κιτρινόμαυρους» να ανοίγουν τελικά το σκορ στο 53′.

Ο Μουστακόπουλος έκανε κούρσα από τον άξονα, έφθασε ως την περιοχή, για να γυρίσει την σωστή στιγμή στον Γιούση ο οποίος τελείωσε υποδειγματικά την φάση.

AEK Β’: Γκίνης, Σταμούλης (81′ λ.τρ. Γιαννούτσος), Κορνέζος, Μιτάι, Λάτσι, Σαμπανάτζοβιτς, Μουστακόπουλος, Γιούσης (81′ Κάτσικας), Χριστόπουλος Ευθ. (68′ Τζ. Γκαρσία), Αμούρ (53′ Παρράς), Κοσίδης (68′ Ιατρούδης).

Χανιά: Κουτζαβασίλης, Πατάπης, Ζιούλης, Τσαμούρης (46′ Παντεκίδης), Κογιέτε (59′ Καμαρά), Παναγιωτούδης (80′ Βασιλακάκης), Κάρλος, Τριανταφυλλάκος, Βασιλόγιαννης, Βάρκας (59′ Κόλλας), Μπαΐροβιτς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ Β’ – Χανιά 1-0: Νικήτρια, αήττητη και έτοιμη για κορυφή! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.