ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Γιαννίκης απάντησε για το αγώνα «πόλο» στην Τρίπολη και τον Τσιντώτα

Ο Αργύρης Γιαννίκης ήθελε να κάνει ανάλυση στους παίκτες της ΑΕΚ για ότι έγινε στην Τρίπολη, αλλά δεν τα κατάφερε - Διαβάστε το γιατί
ΑΕΚ: Ο Γιαννίκης απάντησε για το αγώνα «πόλο» στην Τρίπολη και τον Τσιντώτα

Η ΑΕΚ μετά την ισοπαλία στην Αρκαδία έμεινε στο -8 από τον Ολυμπιακό. Αναμενόμενα το κλίμα και η ατμόσφαιρα εντός αποδυτηρίων δεν είναι στο ιδανικό επίπεδο.

Αναμενόμενα πάλι υπάρχει πίεση για τα επόμενα ματς με Ιωνικό εκτός και ΟΦΗ εντός για να κλείσει η ΑΕΚ την χρονιά όπως πρέπει και να περιμένει έναν καλύτερο Ιανουάριο σε όλα τα επίπεδα. Αγωνιστικά και μεταγραφικά.

Χθες το πρωί ο Αργύρης Γιαννίκης θα ήθελε πολύ να κάνει ανάλυση μέσω βίντεο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ομως δεν μπορούσε. Και το είπε στους παίκτες του.

«Δεν μπορούμε να αναλύσουμε τίποτε από αυτό το παιχνίδι έτσι όπως έγινε με αυτές τις συνθήκες» είπε χαρακτηριστικά στα αποδυτήρια στα Σπάτα.

Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για το πάθος και την ψυχή που έδειξαν στον αγώνα στην Αρκαδία ενώ τόνισε τις 3-4 σημαντικές επεμβάσεις του Παναγιώτη Τσιντώτα, ο οποίος κράτησε το μηδέν. Τέλος, ανέφερε πως είναι σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα κράτησε για τρίτο σερί παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα.

«Ο Τσιντώτας έκανε 3-4 πολύ καλές επεμβάσεις και μας βοήθησε, σημαντικό για εμάς ότι κρατήσαμε για τρίτο σερί ματς το μηδέν» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς της ΑΕΚ.

Μόλις 7/16 clean sheet

Η ΑΕΚ σε 16 παιχνίδια (2 Conference League, 1 Κυπελλο Ελλάδας, 13 Super League), έχει καταφέρει να μην δεχθεί γκολ μόλις στα 7, ενώ στα υπόλοιπα 8 η εστία της έχει παραβιαστεί 16 φορές. Σε μεγάλο βαθμό ο κύριος υπεύθυνος για το μηδέν παθητικό σε αυτές τις 7 αναμετρήσεις  ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας (5 παιχνίδια ο Στάνκοβιτς, 2 ο Τσιντώτας). Μάλιστα, η αναμέτρηση με την Αστέρα, ήταν και η πρώτη φετινή όπου η ΑΕΚ κατάφερε να μη δεχθεί γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Η άδεια των Χριστουγέννων στην ΑΕΚ

Tέλος, οι «κιτρινόμαυροι» έμαθαν και την άδεια των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα, ο Γιαννίκης αποφάσισε η άδεια των παικτών να διαρκέσει από τις 24 Δεκεμβρίου έως τις 27 Δεκεμβρίου. Στις 28 Δεκεμβρίου, οι «κιτρινόμαυροι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις καθώς το νέο έτος θα ξεκινήσει με σερί αγώνες για το πρωτάθλημα, καθώς η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στις 5 Ιανουαρίου εκτός έδρας την Λαμία και στις 9 Ιανουαρίου έχει το εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Ο Γιαννίκης απάντησε για το αγώνα «πόλο» στην Τρίπολη και τον Τσιντώτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...