ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η αποστολή του Πέδρο Μαρτίνς για τον Ατρόμητο

Ο Ολυμπιακός έχει μια επικίνδυνη αποστολή με τον Ατρόμητο και ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την αποστολή των παικτών που θα βασιστεί για το ματς.
Ολυμπιακός: Η αποστολή του Πέδρο Μαρτίνς για τον Ατρόμητο

Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στο Περιστέρι την Τετάρτη (19:30/Novasports Prime) για το ματς με τον Ατρόμητο και ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την αποστολή.

Μια δύσκολη εξόρμηση, με την οποία ο Ολυμπιακός ξεκινάει τον δεύτερο γύρο της Super League. Ο Ατρόμητος καίγεται για βαθμούς και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει την πορεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο Πέδρο Μαρτίνς προετοίμασε κατάλληλα τους παίκτες.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης ο Πορτογάλος έκανε γνωστή και στην αποστολή. Η οποία αποτελείται από τους: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ μπορεί να είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά ξανά δεν μπήκε στην αποστολή. Ο Πολωνός μπακ έχει μείνει αρκετά πίσω και ο Πέδρο Μαρτίνς, δεν τον εμπιστεύεται ακόμα.

Παράλληλα εκτός είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν έχει ξεπεράσει το μυϊκό πρόβλημα που έβγαλε από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Το θέμα είναι πως κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο Βαλμπουενά, αντιμετωπίζει έναν μυϊκό τραυματισμό. Αλλά τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα σε σχέση με τα δύο προηγούμενα έτη.

Από την άλλη πλευρά κανονικά υπολογίζονται τα υπόλοιπα… όπλα της ομάδας. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν μόλις δύο ισοπαλίες στα 13 ματς πρωταθλήματος.

Η μία από αυτές ήταν το 0-0 με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα στο Καραϊσκάκη. Τότε που ειπώθηκαν πολλά για την εικόνα της ομάδας, σε εκείνο το χρονικό διάστημα.

Επίσης κάθε φορά που πάει στο Περιστέρι περνάει δύσκολες στιγμές. Και ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε στους παίκτες του να μην κοιτάξουν την βαθμολογική θέση του αντιπάλου τους. Αλλά να συγκεντρωθούν απόλυτα καθώς η αναμέτρηση θα έχει πολλά εμπόδια. Και το ζητούμενο είναι να μπει γρήγορα ένα γκολ για να μην γίνει θρίλερ όσο θα περνάει η ώρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Η αποστολή του Πέδρο Μαρτίνς για τον Ατρόμητο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!