ΟΦΗ

Νιόπλιας: «Θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι»

Ο Νίκος Νιόπλιας παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έκανε καλή διαχείριση στο παιχνίδι με τον Άρη κι έτσι δεν κατάφερε να κερδίσει.
Νιόπλιας: «Θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι»

Ο ΟΦΗ υποχρεώθηκε στο 1-1 με τον Άρη, καθώς στο 90′ οι Κρητικοί ισοφαρίστηκαν από πέναλτι που κέρδισε ο Ιτούρμπε και εκτέλεσε εύστοχα ο Γκάμα. Ο Νίκος Νιόπλιας στις δηλώσεις που έκανε είπε πως  ο ΟΦΗ έκανε καλή εμφάνιση, ωστόσο δεν διαχειρίστηκε όπως έπρεπε το παιχνίδι ώστε να κρατήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ήμασταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Μας αφήνει πικρία ο τρόπος που ήρθε το αποτέλεσμα. Είχαμε έναν δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο όμως εμείς ήμασταν πιο ποιοτική ομάδα μέσα στο γήπεδο, δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο», είπε αρχικά ο Νιόπλιας.

Και συμπλήρωσε: «Θεωρώ πως στο πρώτο ημίχρονο ήταν η καλύτερη εμφάνιση μας φέτος κρίνοντας τον αντίπαλο και κάναμε μια καλή εμφάνιση. Μας στενοχωρεί το γεγονός πως στο δεύτερο θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι αλλά δεν μας έκαναν ούτε ένα σουτ. Το παιχνίδι κυπέλλου είναι εντελώς διαφορετικό, έχουμε μπροστά μας την ΑΕΚ και θα κοιτάξουμε αυτό το ματς», κατέληξε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας στις δηλώσεις που έκανε μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Άρη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νιόπλιας: «Θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.