VIRAL

Viral: Η φάρσα ενός ελέφαντα σε γυναίκα

Ποιος είπε ότι οι ελέφαντες δεν έχουν χιούμορ; Ο συγκεκριμένος ελέφαντας αποδεικνύει γιατί οι ελέφαντες θεωρούνται από τα πιο έξυπνα ζώα.
Viral: Η φάρσα ενός ελέφαντα σε γυναίκα

Viral έγινε στο internet το στιγμιότυπο με έναν ελέφαντα και μία γυναίκα κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής σαφάρι της δεύτερης.

Η γυναίκα, κατά τη διάρκεια της περιήγησής της σε σαφάρι, πλησίασε τον ελέφαντα προκειμένου να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες και βίντεο από τη συνάντησή τους. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια όμως σίγουρα δεν το περίμενε!

Ο ελέφαντας πλησίασε και αυτός τη γυναίκα και της άρπαξε από το κεφάλι το χαρακτηριστικό καπέλο του σαφάρι που φορούσε και το έβαλε στο στόμα του σα να ήταν φαγητό.

Διατηρώντας τη ψυχραιμία της η κυρία που απεικονίζεται στο βίντεο αρχίζει να γελά για το στιγμιότυπο και ζητάει «συγνώμη» από την αδερφή της η οποία της είχε δώσει το συγκεκριμένο καπέλο.

Στη συνέχεια όμως γυρνάει και ρωτάει τον ελέφαντα αν μπορεί να πάρει πίσω το καπέλο της και αυτός… της το δίνει! Σα να κατάλαβε ακριβώς τι είπε, βγάζει με την προβοσκίδα του το καπέλο από το στόμα και της το επιστρέφει ήρεμα ως ο «γλυκός γίγαντας» του ζωικού βασιλείου που είναι αποδεικνύοντας ταυτόχρονα και το πόσο έξυπνα ζώα είναι οι ελέφαντες.

Δείτε παρακάτω το viral στιγμιότυπο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Viral: Η φάρσα ενός ελέφαντα σε γυναίκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.