ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Όλο το παρασκήνιο της επιστροφής Μανωλά – Που ολοκλήρωσε την βραδιά του

Ο Κώστας Μανωλάς έκανε πολλές προσωπικές ενέργειες για να φτάσει ο Ολυμπιακός να τον ανακοινώσει, ενώ την βραδιά της αποθέωσης την έκλεισε ιδανικά.
Ολυμπιακός: Όλο το παρασκήνιο της επιστροφής Μανωλά – Που ολοκλήρωσε την βραδιά του

Ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Μανωλάς έχουν ένα τρομερό δέσιμο, που κατάλαβε πλέον όλος ο κόσμος με την επισημοποίηση της επιστροφής του.

Δεν ήταν μια τρέλα όταν αυτό είχε συζητήσει ο Κώστας Μανωλάς με τον Βαγγέλη Μαρινάκη πριν από ένα χρόνο περίπου. Πως θα γίνει ο αγαπημένος του Ολυμπιακός ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του.

Τα όσα έκανε ο Κώστας Μανωλάς στην πλατεία Αλεξάνδρας την Πέμπτη, λίγη ώρα πριν την υπογραφή των συμβολαίων, τα είπε όλα.

Τραγούδησε το… είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό. Φώναζε Ολυμπιακός, Ολυμπιακός με την ψυχή του. Αγκαλιάστηκε με όλους όσοι ήταν μέσα στα γραφεία της ΠΑΕ.

Και φυσικά με τον ιδιοκτήτη των ερυθρόλευκων. Ο τελευταίος είπε σε δύο κουβέντες του, όλα όσα έκανε ο 30χρονος στόπερ για να γυρίσει. «Έχει μεγάλα καρύδια» είπε μεταξύ άλλων.

Ολυμπιακός: Οι ενέργειες που έκανε ο Μανωλάς

Γιατί το είπε αυτό; Γιατί ο 30χρονος στόπερ έβαλε την προσωπική του σφραγίδα για να βρεθεί η χρυσή τομή. Τα είπε προσωπικά με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, αρκετές φορές. Ζητώντας του να τον αφήσει να φύγει. Κι εκείνος θα κάνει και οικονομικές υποχωρήσεις.

Γιατί το οικονομικό δεν τον ενδιέφερε. Χρήματα έχει βγάλει. Και ο Ολυμπιακός του δίνει επίσης καλό συμβόλαιο. Στις επαφές που έκανε με τον ιδιόρρυθμο ιδιοκτήτη της Νάπολι, του άνοιξε την καρδιά του. Μιλώντας και για την ψυχολογία του και πόσο του λείπει η Ελλάδα. Και ναι ήθελε να πάει στον Ολυμπιακό. Να κρεμάσει εκεί τα παπούτσια του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Λαουρέντις έτσι πείστηκε πως αν κρατούσε κι άλλο τον Μανωλά, δεν θα είχε έναν παίκτη αφοσιωμένο στην ομάδα.

Και αφού ο Έλληνας άσος έκανε πίσω σε οικονομικές του διεκδικήσεις (οφειλόμενα ποσά και άλλα που ήταν να παίρνει φέτος), έκανε ένα βήμα πίσω. Σε σχέση με το καλοκαίρι που άλλαζε συνεχώς στάση κι έτσι δεν ολοκληρώθηκε η συμφωνία.

Λέγεται στην Ιταλία πως και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα είπε με τον Ντε Λαουρέντις. Με την κουβέντα να είχε να κάνει και με τον Μαντί Καμαρά. Αλλά δεν είναι επιβεβαιωμένο.

Το σίγουρο είναι πως ο Μανωλάς μίλαγε συνέχεια με τον Μαρινάκη και άλλους στην ομάδα ενημερώνοντας για τις εξελίξεις.

Στις αρχές Νοεμβρίου ο Μανωλάς είχε έρθει στην Αθήνα ξανά, όπως αποκάλυψε το Sportime. Κι εκεί έγιναν καθοριστικές συζητήσεις για την εύρεση λύσης.

Οι δύο σύλλογοι άρχισαν να ανταλλάσσουν mail για να φτάσουν στην τελική μορφή της συμφωνία. Το κόστος θα πάει στα 4 εκατ. ευρώ.

Ο 30χρονος στόπερ υπέγραψε με τους Πειραιώτες συμβόλαιο 3,5 χρόνων. Με ετήσιες απολαβές που να πλησιάζουν το 1,8  εκατ. ευρώ με μπόνους.

Μετά την τρέλα που έζησε στην πλατεία Αλεξάνδρας, παρέμεινε στον Πειραιά. Και πήγε για φαγητό σε γνωστή ψαροταβέρνα. Πολλά τα γνωστά πρόσωπα που ήταν μαζί του. Αλλά και ο Μανώλης Κονταρός. Ο γνωστός λυράρης έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τον Μανωλά. Φυσικά και γνώριζε τα πάντα για την μεταγραφή. Φρόντιζε να τον ενημερώνει ο Έλληνας άσος!

Κι έτσι μια βραδιά ερυθρόλευκης τρέλας και αποθέωσης έκλεισε περιμένοντας όλοι τη συνέχεια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Όλο το παρασκήνιο της επιστροφής Μανωλά – Που ολοκλήρωσε την βραδιά του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!