STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός – Λαμία: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Ολυμπιακός και Λαμία κοντράρονται στις 15:00 στον Πειραιά για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.
Ολυμπιακός – Λαμία: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Λαμία ανοίγει το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στις 15:00.

Ο Ολυμπιακός θέλει να παραμείνει στις νίκες και να αυξήσει την βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες του, με τον ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας να βρίσκεται στα ύψη μετά την επιστροφή του Κώστα Μανωλά.

Από την άλλη, η Λαμία θέλει να επιστρέψει μετά από πολύ καιρό στις νίκες και η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου πηγαίνει στον Πειραιά για να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από το παιχνίδι.

Την αναμέτρηση των δύο ομάδων θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τηλεοπτικά μέσω του καναλιού του Novasports Prime σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Λαμία: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.