SUPER LEAGUE 2

Παναθηναϊκός Β – Χανιά 0-2: Βασιλόγιαννης και Κογιέτε «εκτέλεσαν» το «τριφύλλι»

Διπλό για τα Χανιά στην έδρα του Παναθηναϊκού Β με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.
Παναθηναϊκός Β – Χανιά 0-2: Βασιλόγιαννης και Κογιέτε «εκτέλεσαν» το «τριφύλλι»

Παναθηναϊκός Β – Χανιά 0-2: Μεγάλο διπλό στον Ασπρόπυργο για τους Κρητικούς με τα γκολ των Βασιλόγιαννη και Κογιέτε για την 9η αγωνιστική της Super League 2.

Οι «πράσινοι» δεν ήταν ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους, δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες, που τους δόθηκαν και έφυγαν με άδεια χέρια από την αναμέτρηση.

Το ματς κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο με δυνατές μονομαχίες και δύο πανέμορφα γκολ από τα Χανιά.

Στο 68′ ο Βασιλόγιαννης έδωσε το προβάδισμα στους Κρητικούς με πολύ ωραία ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ και στο 87′ «σφράγισαν το τρίποντο για τους φιλοξενούμενους.

Παναθηναϊκός Β’: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος, Σαρσέλης, Ρόμπι, Μαρτίνης, Τσιριγώτης, Ηλιάδης.

Χανιά: Κουτζαβασίλης, Κογιέτε, Ζιούλης, Πατάπης, Τσαμούρης, Μασούρας, Παναγιωτούδης, Τριανταφυλλάκος, Μπαΐροβιτς, Βάρκας, Βασιλόγιαννης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός Β – Χανιά 0-2: Βασιλόγιαννης και Κογιέτε «εκτέλεσαν» το «τριφύλλι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.