ΚΑΙΡΟΣ

Αρναούτογλου Καιρός: Παγωμένη ομίχλη δυνητικά επικίνδυνη την Πέμπτη

Ο Σάκης Αρναούτογλου περιγράφει την πορεία του καιρού στην χώρα για το επόμενο 24ωρο.
Αρναούτογλου Καιρός: Παγωμένη ομίχλη δυνητικά επικίνδυνη την Πέμπτη

Αρναούτογλου Καιρός: Ο Σάκης Αρναούτογλου σκιαγραφεί την κατάσταση στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3.

Την Πέμπτη από τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, σχεδόν σε όλη την κεντρική και βόρεια Θεσσαλία, στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη η μέρα θα ξεκινήσει με ήλιο. Ήλιο με δόντια, όμως καθώς οι θερμοκρασίες θα είναι πολύ χαμηλές.

Υπάρχει πιθανότητα, πολύ τοπικά να σχηματιστούν και κάποιες ομίχλες. Σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες αυτές μπορεί να έχουν τη μορφή παγωμένης ομίχλης και να είναι επικίνδυνες για ολισθηρά οδοστρώματα.

Σύννεφα θα ξεκινούν από τη βόρεια Ελλάδα, στις Σποράδες, στη Στερεά Ελλάδα, στην ανατολική, κεντρική και νότια Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.

Στις περιοχές αυτές υπάρχει και η πιθανότητα φαινομένων με τη μορφή μπόρας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο καιρός θα ανοίξει, τα σύννεφα θα λιγοστέψουν ενώ το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά με πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, χωρίς όμως ιδιαίτερα φαινόμενα.

Οι άνεμοι γενικά θα είναι εξασθενημένοι στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Το ξημέρωμα της Πέμπτης ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι και τους -9 βαθμούς στα ορεινά ενώ δεν αποκλείεται και στα πεδινά μακριά από τη θάλασσα να έχουμε -4 με -6 βαθμούς Κελσίου.

Αρναούτογλου Καιρός – Δείτε όσα λέει ο μετεωρολόγος:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρναούτογλου Καιρός: Παγωμένη ομίχλη δυνητικά επικίνδυνη την Πέμπτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.