MEDIA

Ηλιος επομενα επεισοδια: Συλλαμβάνεται ο Στέφανος – Η Αλεξάνδρα πηγαίνει στη φυλακή να τον δει με δολοφονικές προθέσεις

Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, «ο Ήλιος».
Ηλιος επομενα επεισοδια: Συλλαμβάνεται ο Στέφανος – Η Αλεξάνδρα πηγαίνει στη φυλακή να τον δει με δολοφονικές προθέσεις

Ηλιος επομενα επεισοδια: Γεμάτα από καταιγιστικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, «ο Ήλιος» και το νέο «Ήλιος spoiler» του Sportime, είναι εδώ για να τις αποκαλύψει.

Το σίριαλ του ΑΝΤ1, έχει καταφέρει στη δεύτερη του σεζόν να σαρώσει την τηλεθέαση της απογευματινής ζώνης μετά την αλλαγή της ώρας προβολής του (17:30) και τα νέα επεισόδια υπόσχονται ακόμη πιο υψηλές πτήσεις.

Μέσα από το Sportime, διαβάσατε για τον ξυλοδαρμό της Αλίκης και το τροχαίο του Πετρίδη, όμως δεν μένουμε εκεί καθώς από εμάς θα μάθετε όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί ο Στέφανος που επιτέλους θα πέσει στα χέρια της Αστυνομίας που θα του στήσει παγίδα με δόλωμα την Αθηνά.

Αν και η μη σύλληψη του αδίστακτου άνδρα έχει οδηγήσει την τοπική κοινωνία της Καβάλας στην ανασφάλεια, ο εφιάλτης θα λάβει τέλος.

Ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου η Αστυνομία να συλλάβει τον Στέφανο και αποφασίζει να καταστρώσει ένα σχέδιο που θα οδηγήσει στη σύλληψη του.

Παρότι εκείνος έχει κατορθώσει να βρει μια καλή κρυψώνα ούτως ώστε να μην τον εντοπίσουν οι αρχές, η κατάληξη της ιστορίας του δεν είναι καλή.

Μη γνωρίζοντας πως η Αστυνομία έχει οργανώσει ένα αρκετά καλά μελετημένο σχέδιο σύλληψης του, ο Στέφανος παίρνει την απόφαση να συνεχίσει την δράση του.

Ένα μοιραίο λάθος όμως, είναι ικανό να τον προδώσει και να τον οδηγήσει στην παγίδα της Αστυνομίας, με τον ίδιο να χάνει τον έλεγχο μόλις το αντιλαμβάνεται.

Μάλιστα, δεν πρόκειται να τον δείτε να παραδίδεται αμαχητί καθώς θα αντισταθεί σθεναρά στη σύλληψη του, όμως αυτή του η κίνηση δεν θα καταλήξει πουθενά.

Έτσι, ο Δημήτρης γεμάτος περηφάνεια και ικανοποίηση, θα οδηγήσει τον Στέφανο στο Αστυνομικό τμήμα.

Ο ίδιος αρνείται πεισματικά να μιλήσει με οποιονδήποτε άλλο αστυνομικό πέρα από την Αθηνά, με τον Δημήτρη να καλεί την συνάδελφο του να μπει σαν δόλωμα.

Εκείνη με την σειρά της, παρότι στην αρχή εμφανίζεται διστακτική, πείθεται να συμμετέχει κάτι που θα αποδειχθεί κλειδί στην σύλληψη του Στέφανου.

Τότε, έρχεται σε επαφή με τον Στέφανο που της λέει που σκοπεύει να της αποκαλύψει τα πάντα υπό τον όρο να τον επισκέπτεται κάθε μέρα.

Οι απαιτήσεις του όμως είναι ικανές να την τρελάνουν, με τον Δημήτρη να προσπαθεί να την ηρεμήσει ούτως ώστε να βρεθεί μια λύση.

Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα πηγαίνει στη φυλακή να τον δει με δολοφονικές προθέσεις προκειμένου να πάρει πίσω το αίμα της για την δολοφονία του Φίλιππου.

Η συνάντηση τους μέσα στη φυλακή θα είναι γεμάτη από ένταση που γρήγορα δεν θα αργήσει να ξεφύγει με την Αλεξάνδρα να κάνει ξεκάθαρο το μίσος του για εκείνον.

Τέλος, ο Δημήτρης, βασιζόμενος σε κάποιες πληροφορίες του Στέφανου για μια βασική υπόθεση, αποφασίζει να καταστρώσει μια επικίνδυνη αποστολή με άγνωστη κατάληξη.

Είναι αλήθεια αυτά που του λέει ο Στέφανος ή πρόκειται για ακόμη μια παγίδα;

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, «ο Ήλιος» (23/12, 17:30)

Ο Νικήτας και η Λήδα βρίσκονται σε αδιέξοδο, αφού μετά τον θάνατο του Πέρη, η ελπίδα να βρεθούν τα λεφτά για τη θεραπεία του Χάρη, απομακρύνεται.

Αποφασίζουν, με τη βοήθεια της Αθηνάς, να κάνουν κάτι πραγματικά παράτολμο.

Η Αλίκη συνεχίζει τον αγώνα της κατά του εργοστασίου, χωρίς όμως να βρίσκει την στήριξη της πλειοψηφίας των κτηνοτρόφων, ενώ διαπιστώνει πως κάποιοι την παρακολουθούν.

https://youtu.be/_1nH731bv9M

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλιος επομενα επεισοδια: Συλλαμβάνεται ο Στέφανος – Η Αλεξάνδρα πηγαίνει στη φυλακή να τον δει με δολοφονικές προθέσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα