MEDIA

Σασμος επομενα επεισοδια: Η Αστυνομία ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό της Αργυρώς – Πρόταση γάμου του Αντώνη στη Μαρίνα

Ο Σασμός συνεχίζεται και τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, θα είναι πιο ανατρεπτικά από ποτέ!
Σασμος επομενα επεισοδια: Η Αστυνομία ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό της Αργυρώς – Πρόταση γάμου του Αντώνη στη Μαρίνα

Σασμος επομενα επεισοδια: Γεμάτα από ανατρεπτικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, Σασμός και το νέο «Σασμός spoiler» είναι εδώ για να τις αποκαλύψει.

Η ιστορία από την Κρήτη έχει καταφέρει να είναι ο κυρίαρχος στην τηλεθέαση της prime time ζώνης και τα όσα θα δείτε στα νέα επεισόδια που αποκάλυψε το Sportime θα φέρουν ακόμη πιο υψηλά νούμερα.

Δεν μένουμε όμως μόνο εκεί, καθώς νέες ανατροπές με την Αργυρώ στο επίκεντρο θα έρθουν για να αλλάξουν μια για πάντα τις ισορροπίες.

Πιο συγκεκριμένα, η Αργυρώ βρίσκεται στο στόχαστρο της αστυνομίας καθώς ο αστυνόμος ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό της, που αφορά το ψεύτικο άλλοθι που έδωσε στον Πετρή την ημέρα της δολοφονίας.

Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίνα, η οποία ζητάει λίγο χρόνο προκειμένου να του δώσει την τελική της απάντηση.

Ο αστυνόμος με την σειρά του της λέει πως θέλει να γίνει αυτός ο γάμος μόνο στην περίπτωση που δεχθούν κάτι τέτοιο και τα παιδιά της.

Τότε η Μαρίνα αποφασίζει να μιλήσει άμεσα με την Αργυρώ και τον Πετρή, όμως ο δεύτερος έχει αντιρρήσεις για αυτόν τον γάμο, μη μπορώντας να δεχθεί πως ένας άλλος άντρας θα μπει στο σπίτι τους.

Δεν αναμένεται όμως να επιμείνει σε αυτή του τη σκέψη και εν τέλει δέχεται τον γάμο καθώς πιστεύει πως η μητέρα του αξίζει να είναι χαρούμενη.

Αυτό όμως θα φέρει και εξελίξεις γύρω από το θέμα της δολοφονίας, καθώς όπως διαβάσατε παραπάνω, ο Αντώνης θα μάθει για το ψεύτικο άλλοθι και θα γίνει έξαλλος και με την Μαρίνα που του απέκρυψε μια τόσο σημαντική πληροφορία.

Βέβαια, αυτό που μένει να φανεί είναι εάν ο αστυνόμος σκέφτεται να δράσει τιμωρητικά προς τα δύο παιδιά της Μαρίνας ή αν θα αποφασίσει να βάλει στην άκρη τα όσα έγιναν για το καλό του γάμου του.

https://youtu.be/H7ChRjXXF-o

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμος επομενα επεισοδια: Η Αστυνομία ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό της Αργυρώς – Πρόταση γάμου του Αντώνη στη Μαρίνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα