ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία – Το έχασε τελείως ο Ερντογάν, κάνει χιούμορ με τον τάφο του!

Την ώρα που η χώρα του πάει από το κακό στο χειρότερο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει όρεξη να κάνει χιούμορ με... τάφους.
Τουρκία – Το έχασε τελείως ο Ερντογάν, κάνει χιούμορ με τον τάφο του!

Την ώρα που στην Τουρκία, η πλειονότητα των πολιτών δοκιμάζεται από την οικονομική εξαθλίωση, ο Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν έχει όρεξη για χιούμορ. Κι αν ήταν ποιοτικό, έξυπνο χιούμορ θα ήταν εν μέρει αποδεκτό, όμως ο Τούρκος πρόεδρος είχε όρεξη για μαύρο χιούμορ με νεκρούς και τάφους!

Απαντώντας στον Δήμαρχο Κωνσταντινούπολης και (πιθανό υποψήφιο για την προεδρία της Τουρκίας) Εκρέμ Ιμάμογλου που πρόσφατα όρισε μεγέθη και τιμές για τους τάφους, ο Ερντογάν είπε χοντροκομμένα: «Τελικά ο προορισμός μας είναι στο χώμα. Από εκεί ήρθαμε και εκεί θα πάμε. Είμαι 1,85 μέτρα ύψος, οπότε ο τάφος μου θα είναι λίγο μεγαλύτερος. Οι άλλοι ας το σκεφτούν».

Τι ακριβώς εννοούσε ο 68χρονος πρόεδρος σχεδόν κανείς δεν κατάλαβε. Αν πάντως εννοούσε ότι θα χρειαστεί να πληρώσει ένα σημαντικό ποσό όταν ταφεί μάλλον αυτό δεν ισχύει καθώς ο ηγέτης της Τουρκία ζει μέσα στη χλιδή και τα πλούτη. Αρκεί και μόνο να αναφέρουμε το παλάτι των 300 δωματίων με την ιδιωτική παραλία μάλιστα που διατηρεί σαν εξοχικό.

Από εκεί και πέρα ο Ερντογάν συνεχίζει το καθημερινό του πρόγραμμα σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Συναντάται με μέλη από την Εβραϊκή κοινότητα, τους δημάρχους του κόμματός του.

Και ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι επέτρεψε αυτές τις ημέρες σε κάποιους να αισχροκερδήσουν με εκατομμύρια δολάρια εις βάρος του λαού και προανήγγειλε κοινοβουλευτική έρευνα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία – Το έχασε τελείως ο Ερντογάν, κάνει χιούμορ με τον τάφο του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.