ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Φορτσάρει από βδομάδα

Ο Ιωνικός θα προχωρήσει σε μεταγραφές και αποχωρήσεις προσεχώς
Ιωνικός: Φορτσάρει από βδομάδα

Δεν έκλεισε το 2021 με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ο Ιωνικός, όμως, η χρονιά για εκείνον ήταν εξαιρετική. Επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία μετά από 14 χρόνια και στο πρώτο μισό της σεζόν έδειξε ικανός να παραμείνει στη Super League 1.

Ωστόσο, στη Νίκαια δεν θέλουν να αφήσουν τίποτα στην τύχη του. Γι’ αυτό και έχουν πάρει απόφαση να προχωρήσουν σε μεταγραφές και εξυπακούεται πως θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. Το ποιοι θα φύγουν τον Ιανουάριο έχει αποφασιστεί. Το πότε θα λυθεί το κάθε συμβόλαιο, είναι άλλο θέμα και έχει να κάνει και με το πότε θα βρει ο καθένας τον νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό.

Από εκεί και πέρα, οι θέσεις στις οποίες θα ενισχυθεί ο Ιωνικός είναι λίγο πολύ γνωστές. Φορ, εξτρέμ και ιδανικά ένα οκταροδεκάρι είναι οι παίκτες που εκτός απροόπτου θα αποκτηθούν από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ. Πάντα υπάρχει και η εξαίρεση του «εάν βρεθεί κάτι πραγματικά καλό».

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι. Μετά την επιστροφή όλων από τις διακοπές των Χριστουγέννων, το θέμα της ενίσχυσης θα τεθεί ξανά επί τάπητος και σταδιακά θα ανεβάσουν στροφές οι «κυανόλευκοι». Ο Ιωνικός έχει δείξει φέτος πως οι σωστές βάσεις έχουν μπει και χρειάζονται απλώς κάποιες ακόμη πινελιές προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιωνικός: Φορτσάρει από βδομάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.