MEDIA

Γη της ελιας επομενα επεισοδια: Ο Ισίδωρος δίνει το όνομα του στην Αντιγόνη – Η Μαρίνα αποκαλύπτει την απιστία του Μάνου

Η γη της ελιας συνεχίζεται με σημαντικές αποκαλύψεις να ταράζουν τις ζωές των πρωταγωνιστών.
Γη της ελιας επομενα επεισοδια: Ο Ισίδωρος δίνει το όνομα του στην Αντιγόνη – Η Μαρίνα αποκαλύπτει την απιστία του Μάνου

 Η γη της ελιας επιστρέφει σήμερα το βράδυ με νέο επεισόδιο έτοιμη να καθηλώσει για ακόμη μία φορά τους τηλεθεατές με τις συνεχείς εξελίξεις και εμείς σας παρουσιάζουμε το νέο «Η γη της ελιας Spoiler».

Η επιτυχημένη σειρά του Mega θα δώσει για άλλη μία φορά σήμερα μάχη για τη κορυφή στη τηλεθέαση απέναντι στο Σασμό του Alpha.

Οι εξελίξεις στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου είναι καταιγιστικές, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε και σκηνοθέτης.

Σας γράψαμε ήδη σε προηγούμενα άρθρα για το πως ο Ανέστης θα βρεθεί στο νοσοκομείο. Σήμερα επιστρέφουμε με όσα θα δούμε σε επόμενα επεισόδια της σειράς με την σχέση της Μαρίνας με τον Μάνο να δέχεται ένα δυνατό πλήγμα.

Η Μαρία έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες στη Μυρτάλη, για να πείσει την Αθηνά να γυρίσει στη Μάνη. Η Αθηνά στην αρχή είναι αρνητική, αλλά η προσέγγιση της Μυρτάλης τη συγκινεί βαθιά.

Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος ανακοινώνει στην Αντιγόνη πως σκοπεύει να την αναγνωρίσει και να της δώσει το όνομά του, αγνοώντας πως έχει πέσει σε μια καλοστημένη παγίδα.

Η Μαρίνα αντιμετωπίζει στα ίσα τον Μάνο, αποκαλύπτοντάς του πως γνωρίζει τα πάντα για τη μικρή του περιπέτεια με την Ζωή και το κλίμα μεταξύ τους γίνεται πιο ψυχρό από ποτέ.

Η Ιουλία διακοσμεί το νέο σπίτι κι ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή της με τον αστυνόμο Κουράκο.

Η Γη της ελιας: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου

Στο σημερινό επεισόδιο η κατάσταση στην οποία βρίσκει την Μάρθα ο Αλέξης τον ταράσσει και ο ίδιος ειδοποιεί αμέσως την Μαργαρίτα.

Την ίδια ώρα, παρότι η Μαρία είναι αντίθετη σε αυτό, η Αθηνά αρχίζει να διαπραγματεύεται με τον Ισίδωρο με τις δύο πλευρές να μην υποχωρούν.

Ο Δημήτρης βάζει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο το οποίο έχει να κάνει με την Άννα έτσι ώστε να μην χάσει τη δουλειά του στο ελαιοτριβείο.

Ακόμη, η Ιουλία κάνει τη προσπάθεια να έρθει πιο κοντά με την την Αντιγόνη και τη προσεγγίζει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γη της ελιας επομενα επεισοδια: Ο Ισίδωρος δίνει το όνομα του στην Αντιγόνη – Η Μαρίνα αποκαλύπτει την απιστία του Μάνου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα