MEDIA

Σασμος επομενα επεισοδια: Η Καλλιόπη κλείνεται σε μοναστήρι – Η αστυνομία ξεσκεπάζει τον Πετρή

Η Καλλιόπη ανακαλύπτει πως η γυναίκα που αγαπά ο Αστέρης είναι η Αργυρώ και οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν είναι καταιγιστικές.
Σασμος επομενα επεισοδια: Η Καλλιόπη κλείνεται σε μοναστήρι – Η αστυνομία ξεσκεπάζει τον Πετρή

Σασμος επομενα επεισοδια: Ούτε μια ημέρα δεν σας αφήνει ανενημέρωτους το Sportime αναφορικά με τις εξελίξεις στο σήριαλ Σασμός του Alpha. Είχατε πληροφορηθεί για την εκδίκηση της Θεοδώρας στον Πέτρο, πλέον σας έχουμε και τις εξελίξεις σε μια σειρά που φιγουράρει στις κορυφαίες θέσεις στην τηλεθέαση

Σασμος επομενα επεισοδια

Στα προσεχή επεισόδια η Καλλιόπη ανακαλύπτει πως η γυναίκα που αγαπά ο Αστέρης είναι η Αργυρώ!

Αστέρης και Αργυρώ γνωρίζουν καλά ότι δύσκολα τα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα ανυπέρβλητα εμπόδια προκειμένου να παραμείνουν μαζί. Ο μεγαλύτερος φόβος τους ήταν όμως άλλος. Συγκεκριμένα η στιγμή που σχέση τους θα να ανακαλυφθεί από την Καλλιόπη.

Όταν γίνει αυτό γνωρίζουν αμφότεροι ότι η αντίδρασή της τελευταίας θα είναι το λιγότερο ακραία, καθώς δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δεχθεί ανάμεσά τους μια Βρουλάκη.

Πέρα από αυτό όμως θα υπάρξουν και άλλα καταιγιστικά γεγονός στον Σασμό που θα αλλάξουν τα ως τώρα δεδομένα. Στα προσεχή επεισόδια αρχικά το χάσμα ανάμεσα στις δύο οικογένειες θα μικρύνει αφού και ο Μαθιός έχει αποδεχθεί κατά κάποιον τρόπο τη σχέση της Αργυρώς με τον αδελφό του.

Η απόλυτο ανατροπή όμως θα έρθει με τον παπά. Μετά από τόσο αίμα και σκοτωμούς πιστεύει πως ανάμεσα στις δύο πλευρές πρέπει να επικρατήσει Σασμός! Να πάψει δηλαδή αυτή η έχθρα ανάμεσα τους και να επικρατήσει ηρεμία ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες.

Έτσι ο παπά Μιχάλης προχωρά τις επαφές προς αυτή την κατεύθυνση, όμως λογοαριάζει χωρίς την Θοδώρα που τα κάνει άνω-κάτω! Συγκεκριμένα κατηγορει με κάθε επισημότητα πλέον τον Πέτρή ως φονιά του Στεφανή, με τον Αντώνη να σοκάρεται!

Ο αστυνομικός όμως δεν θα αποκαλύψει τίποτα στη Μαρίνα για την συγκεκριμένη καταγγελία, παρότι «σκαλίζει» ξανά την υπόθεση. Όταν θα τον καλέσει όμως σπίτι για φαγητό, η στάση του θα προκαλέσουν υποψίες, με έναν νέο κύκλο αίματος να είναι προ των πυλών, σε περίπτωση που η καταγγελία της Θοδώρας αποδειχθεί αληθινή.

Εξάλλου την ώρα που Αστέρης και Αργυρώ θα περνούν στιγμές ανεμελιάς μαζί, θα γίνουν αντιληπτοί από την Καλλιόπη. Το σοκ τεράστιο καθώς αδυνατεί να «χωνέψει» πως η γυναίκα με την οποία ο γιος της είναι ερωτευμένος είναι κόρη του μεγαλύτερου εχθρού της της οικογένειάς της.

Σε κατάσταση σοκ, εξαφανίζεται από το σπίτι της και καταλήγει σε ένα μοναστήρι, καθώς κοντεύει να τρελαθεί. Και ιδού το μεγάλο δίλημμα. Να επιτρέψει στον γιο της να ζήσει τον έρωτα της ζωής του ή να τον διαλύσει, αποκαλύπτοντας σε όλους όσα αντίκρισαν τα μάτια της;

Σασμος επομενα επεισοδια: Δείτε παρακάτω το τρέιλερ με τις νέες εξελίξεις

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμος επομενα επεισοδια: Η Καλλιόπη κλείνεται σε μοναστήρι – Η αστυνομία ξεσκεπάζει τον Πετρή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.