ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Επιβεβαίωση Sportime – Νικαιώτης ο Μάντζης και έχει και συνέχεια!

Ιωνικός: Πρώτη προσθήκη ο Βασίλης Μάντζης για την ομάδα της Νίκαιας.
Ιωνικός: Επιβεβαίωση Sportime – Νικαιώτης ο Μάντζης και έχει και συνέχεια!

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Βασίλη Μάντζη! Οι επόμενοι μεταγραφικοί στόχοι των Νικαιωτών.

Πρώτη προσθήκη ο Βασίλης Μάντζης στη Νίκαια. Ο Ιωνικός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού, που πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportime!

O Έλληνας επιθετικός αποτελεί την πρώτη από τις τέσσερις τουλάχιστον προσθήκες που θα πραγματοποιήσουν την χειμερινή μεταγραφική περίοδο οι «κυανόλευκοι».

Επόμενοι στόχοι, ένα 6αρο-8άρι, ένα 10άρι και ένας εξτρέμ. Χωρίς να αποκλειστεί να γίνει και κάποια ακόμα κίνηση από πλευράς διοίκησης Τσιριγώτη!

Παράλληλα η διοίκηση είναι σε διαπραγματεύσεις και με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται (Μπάσα, Λουάν, Μπουένο) για να λυθούν τα συμβόλαια τους.

 

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βασίλη Μάντζη, ο οποίος αποτελεί την πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ομάδας μας.
Γεννημένος στις 4 Δεκεμβρίου του 1991, ο Βασίλης Μάντζης ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μάχη Μαραθώνα. Αγωνίστηκε στη συνέχεια στα Χανιά και στον ΝΠΣ Βόλος, ενώ τη σεζόν 2018/19 ήταν ο τρίτος σκόρερ της Football League με 14 τέρματα, βοηθώντας την ομάδα της Μαγνησίας να ανέβει στην Super League.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο Έλληνας επιθετικός φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Λευκωσίας, καταγράφοντας 48 εμφανίσεις με 13 γκολ.

Βασίλη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ιωνικού!».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιωνικός: Επιβεβαίωση Sportime – Νικαιώτης ο Μάντζης και έχει και συνέχεια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!