ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το πρώτο στοίχημα του νέου χρόνου

Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να δείξει τα αντανακλαστικά του στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων
Παναθηναϊκός: Το πρώτο στοίχημα του νέου χρόνου

Σχετικά καλά έκλεισε το 2021 ο Παναθηναϊκός βάσει των τελευταίων αποτελεσμάτων και το θέμα είναι να υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Οι πρώτοι του αγώνες στο 2022 θα κρίνουν πολλά και ειδικά τα εντός έδρας παιχνίδια με Άρη και Ολυμπιακό.

Τα φετινά αποτελέσματα των «πράσινων» στα μεγάλα ματς είναι απογοητευτικά. Τους δίνεται η ευκαιρία να το αλλάξουν αυτό. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως με το νέο μέτρο της κυβέρνησης και το πλαφόν στα 1.000 άτομα, ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός χάνει τη δύναμη της έδρας του στους κρίσιμους αγώνες που έρχονται.

Πέρα από το αγωνιστικό, όμως, ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος. Κρίνοντας κανείς από το τελευταίο δίμηνο, σημαντικά κενά στο ρόστερ δεν υπάρχουν. Προφανώς και υπάρχουν ανάγκες όπως η απόκτηση αριστερού μπακ και χαφ. Πιο σημαντικό, όμως, τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να δείξουν αντανακλαστικά οι «πράσινοι» στο κομμάτι των αποχωρήσεων.

Τα τελευταία χρόνια σταθερά δεν τα καταφέρουν σε αυτό τον τομέα. Όχι ότι είναι εύκολο. Πολλές ομάδες τα βρίσκουν σκούρα στο να λύσουν συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται. Ο Παναθηναϊκός έχει τον… ξεχασμένο Μπεκ, τον ακριβό Αγιούμπ, τον Ενγκμπακοτό που φέτος έχει συμμετοχές μόνο με την ομάδα Β’, τον Χατζηθεοδωρίδη και τον Μπουζούκη. Κάποιοι εξ αυτών δείχνουν τη διάθεση από μόνοι τους να αποχωρήσουν. Έχουν κάνει κάποιες κινήσεις και περιμένουν. Άλλοι δεν καίγονται. Όσα περισσότερα συμβόλαια φύγουν, όμως, από το wage budget, τόσο το καλύτερο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Το πρώτο στοίχημα του νέου χρόνου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.