ΠΑΟΚ BC

ΠΑΟΚ – Ο Ρίβερς το παραδέχεται: «Δεν έχω άλλη επιλογή» (vid)

Την πρώτη του μέρα στη Θεσσαλονίκη πέρασε την Πέμπτη (30/12) ο νέος Αμερικανός, ο οποίος πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ – Ο Ρίβερς το παραδέχεται: «Δεν έχω άλλη επιλογή» (vid)

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντιμίτρι Ρίβερς την Τετάρτη (29/12) και από σήμερα ο 26χρονος φόργουορντ βρίσκεται στη διάθεση του νέου προπονητή του Άρη Λυκογιάννη. Θυμίζουμε ότι ο ύψους 2.03μ. καλαθοσφαιριστής είχε την πρώτη του επαφή με τον δικέφαλο στις αρχές Οκτωβρίου, όταν είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη ως παίκτης της Νίμπουρκ.

Σήμερα ξαναβρέθηκε στην Πυλαία ως «ασπρόμαυρος» πλέον με το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ να προσπαθεί να τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Έτσι εκτός από τον Λυκογιάννη ο Ρίβερς είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και τους νέους του συμπαίκτες. Να αναφέρουμε ότι ο Ρίβερς επέλεξε τον αριθμό «1» για τη φανέλα του.

Στις δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος ώστε να προσφέρει αυτά που μπορεί στον ΠΑΟΚ το συντομότερο. Θυμίζουμε ότι την προσεχή Κυριακή (2/1, 17:00-ΕΡΤ SPORTS ERTFLIX Live) υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League.

Σε δηλώσεις που έκανε τόνισε:

  • «Είναι μία νέα ομάδα, μία νέα πρόκληση για μένα και ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο, να ενσωματωθώ με την ομάδα, να χτίσουμε τη χημεία μας και να κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει», σχολίασε ο Αμερικανός φόργουορντ που έφτασε λίγο μετά τις 13:0) στη Θεσσαλονίκη και από το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, μετέβη απευθείας στο γήπεδο.
  • «Θυμάμαι και τα δύο παιχνίδια μας που ήταν πολύ ανταγωνιστικά από την αρχή ως το τέλος. Και τα δύο παιχνίδια κρίθηκαν στην τελευταία φάση», σχολίασε όταν θυμήθηκε τα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ mateco με την Nymburk και υποσχέθηκε ότι.. «Δεν έχω άλλη επιλογή από το να είμαι έτοιμος. Δουλεύω σκληρά και θα κάνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο με την παρουσία του Ρίβερς στο γήπεδο της Πυλαίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ – Ο Ρίβερς το παραδέχεται: «Δεν έχω άλλη επιλογή» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.