ΑΡΗΣ

Λούκας Σάσα: «Το καλύτερο που έκανε ο Άρης ήταν ότι κράτησε τον Μάντζιο»

Συνέντευξη στη οποία μίλησε για διάφορα θέματα του Άρη παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Λούκας Σάσα.
Λούκας Σάσα: «Το καλύτερο που έκανε ο Άρης ήταν ότι κράτησε τον Μάντζιο»

Μέλι έσταξε για τον Άκη Μάντζιο ο Λούκας Σάσα, ο οποίος μίλησε στο «Yellow Radio 101,7», τονίζοντας πως ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε σωστά που τον διατηρήσει στον Άρη εδώ και 1,5 έτος.

Από εκεί και πέρα τόνισε ότι μεγάλο του όνειρο με τον Άρη είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, χαρακτήρισε λήξαν το περιστατικό με τον Μπεναλουάν, ενώ υπογράμμισε την στάση του Καρυπίδη που βρίσκεται συνεχώς κοντά στην ομάδα όπως είπε.

Ακόμη ο ο 31χρονος χαφ είπε οτι αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος από την επιλογή να συνεχίσει την καριέρα του στον «Θεό του πολέμου», αλλά και την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη τρία χρόνια.

Οσον αφορά την κορυφαία στιγμή του, στάθηκε στο εντυπωσιακό 4-2 που πέτυχε ο Άρης επί του ΠΑΟΚ πριν από δύο χρόνια.

Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης που παραχώρησε ο Λούκας Σάσα

  • Για το πώς βλέπει το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Όπως κάθε ματς και αυτό είναι πολύ δύσκολο, εμείς πάντως πάμε στη Αθήνα για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς, όπως κάνουμε πάντα. Εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου, πιστεύω στην ομάδα μας και πάμε για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό».
  • Για τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Προσπαθεί πάντα να είναι κοντά μας και να λύνει τα προβλήματα που έχουμε εμείς, αλλά και αυτά που έρχονται από το παρελθόν. Έχουμε πολλά ανοικτά θέματα, όπως η αφαίρεση των έξι βαθμών, το CAS και γενικά όλα αυτά που περιμένουμε και κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Προσπαθεί πάντα να μας ενθαρρύνει, να μας πει έναν καλό λόγο, ακόμη και μέσα στη διάρκεια και την ένταση των παιχνιδιών».
  • Για τον Άκη Μάντζιο: «Κάνει πολύ καλά τη δουλειά του, έχει φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα και νομίζω ότι ήταν το καλύτερο που έχει κάνει ο Άρης, με το να τον κρατήσει στην ομάδα αυτό τον ενάμιση χρόνο. Όλοι τον σέβονται, όπως και αυτός εμάς, ενώ ξέρει πολύ καλά τους παίκτες του, που πρέπει να τους τοποθετήσει, για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει».
  • Για το επεισόδιο που είχε με τον Γιοχάν Μπεναλουάν: «Είμαστε άντρες και αυτά συμβαίνουν. Με εμένα και τον Μπεναλουάν ήταν κάτι χειρότερο αυτό που συνέβη μεταξύ μας, αλλά έγινε εκείνη τη στιγμή και τελείωσε. Εμένα ο Γιόχαν είναι φίλος μου, στα αποδυτήρια είναι μαζί μου, έγινε μία φορά και δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ ξανά. Την ίδια στιγμή μιλήσαμε μεταξύ μας, προσπαθώντας να καταλάβουμε πως έγινε αυτό, ζητήσαμε συγνώμη ο ένας από τον άλλον και μετά πληρώσαμε το τίμημα να μην είμαστε με την ομάδα για ένα χρονικό διάστημα».
  • Μία ευχή για τη νέα χρονιά που έρχεται για τον εαυτό και μία για τον κόσμο του Άρη: «Να ευχηθώ για εμένα και για όλους τους ανθρώπους να είμαστε υγιείς, γιατί ζούμε πολύ δύσκολες εποχές με τον κορωνοϊό. Για τον Άρη αυτό που θέλω είναι να είμαστε νικητές και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Όσον αφορά τον κόσμο να συνεχίσει να μας στηρίζει τόσο όμορφα και δυναμικά όπως το κάνει μέχρι τώρα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λούκας Σάσα: «Το καλύτερο που έκανε ο Άρης ήταν ότι κράτησε τον Μάντζιο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.