ΠΑΡΑFOOTBALL

Αυτόν τον παίκτη θεωρεί απαραίτητο ο Πέδρο Μαρτίνς

Το ξέκοψε ο Πέδρο Μαρτίνς και δε συζητάει καν παραχώρηση του παίκτη.
Αυτόν τον παίκτη θεωρεί απαραίτητο ο Πέδρο Μαρτίνς

Όποτε χρειάζεται είναι εκεί. Σοβαρός, επαγγελματίας στις προπονήσεις και συνολικά με τη συμπεριφορά του και ο Πέδρο Μαρτίνς τα συνυπολογίζει όλα.

Γι’ αυτό και ξεκόβει τις συζητήσεις για την παραχώρηση του Έγκμουντουρ Κρίστινσον. Πιο πρόσφατο παράδειγμα το ενδιαφέρον της ΑΕΛ. Μία που έκαναν κρούση οι Κύπριοι, μία που έφαγαν «άκυρο».

Εδώ που τα λέμε δεν ήταν και οι μοναδικοί. Απ’ ό,τι μαθαίνω υπήρχαν το καλοκαίρι και εξακολουθούν να υπάρχουν τώρα ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Ο Ολυμπιακός, όμως, όπως αναφέρει η στήλη Agent Greek στην e-Sportime της Παρασκευής, δεν είναι ζεστός κυρίως γιατί ο προπονητής τον θεωρεί αναγκαίο. Έρχεται ένας ολόκληρός μήνας. Μεταγραφικά μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Ωστόσο, ο κόουτς έχει ενημερώσει πως για τον ρόλο του τον θεωρεί σημαντικό.

Όσο για τον Σάββα Παντελίδη, μάλλον ο τερματοφύλακας που θα πάρει θα είναι εκτός συνόρων, αλλά με ελληνικό παρελθόν. Κατά τα άλλα ψάχνεται αρκετά στα μέρη μας, αλλά αυτοί που έως τώρα έχουν κοπεί από τις ομάδες τους, μάλλον δεν τον συγκινούν ιδιαίτερα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτόν τον παίκτη θεωρεί απαραίτητο ο Πέδρο Μαρτίνς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.