SPORTIME BET

H Interwetten.gr σκοράρει και το 2022!

H Interwetten.gr ξεκινάει δυνατά το νέο έτος με δυνατές αποδόσεις στο πρώτο Σαββατοκύριακο του 2022.
H Interwetten.gr σκοράρει και το 2022!

Ποδαρικό στο νέο έτος με σούπερ παιχνίδια στην αγγλική Premier League και στην ισπανική La Liga και χιλιάδες ειδικά στοιχήματα από την Interwetten.gr για το πρώτο, «καυτό» Σαββατοκύριακο του 2022.

Η μπάλα νικάει (και) τον κορονοϊό και την παραλλαγή «Όμικρον». Το 2022 κάνει ποδαρικό με μπάλα σε Αγγλία και Ισπανία και ιδανική συμπαίκτρια την Interwetten.gr, η οποία προσφέρει χιλιάδες ειδικά στοιχήματα για όλα τα γούστα.

– Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας! 21+

Στο «Emirates» του Λονδίνου, η πολύ ανεβασμένη Άρσεναλ υποδέχεται την ασταμάτητη πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι (Σάββατο 01/01, 14:30), σε ένα σούπερ ματς με πάνω από 310 ειδικά στοιχήματα από την Interwetten.gr.

Σε απόδοση 2,35 να σημειωθούν πάνω από 3,5 γκολ από την Interwetten.gr, η οποία προσφέρει σε απόδοση 2,40 να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος δείχνει να έχει βρει τον καλό του εαυτό.

– Όλη η δράση των κορυφαίων διοργανώσεων στην Interwetten με δυνατές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting! 21+

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ», επίσης στην αγγλική πρωτεύουσα, η δεύτερη Τσέλσι περιμένει την τρίτη Λίβερπουλ (Κυριακή 02/01, 18:30), σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει ποια ομάδα μπορεί να ακολουθήσει την Σίτι στην κούρσα του τίτλου.

Η Interwetten.gr προσφέρει πάνω από 330 ειδικά στοιχήματα για την σπουδαία μονομαχία Μπλε και Κόκκινων, στο 2,85 να σημειωθούν πάνω από 3,5 γκολ και στο 3,10 να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ο Ρομελού Λουκάκου, στην σκιά των δηλώσεων… φυγής που έκανε ο θηριώδης σέντερ φορ της Τσέλσι.

– Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση* για τους παίκτες! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Εν αναμονή της επανέναρξης και της Super League Interwetten μεσοβδόμαδα στην Ελλάδα, η ισπανική La Liga επιστρέφει με σπουδαία παιχνίδια, έστω και αν η σκιά του κορονοϊού έχει πέσει βαριά και στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Η πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την συμπολίτισσα Ράγιο Βαγιεκάνο (02/01, 17:15), σε ένα μικρό πρωτευουσιάνικο ντέρμπι με πάνω από 330 ειδικά στοιχήματα από την Interwetten.gr, η οποία προσφέρει σε απόδοση 2,25 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο «Wanda Metropolitano».

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «H Interwetten.gr σκοράρει και το 2022!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.