ΠΑΡΑFOOTBALL

Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Τζόλης, Βλαχοδήμος! Αυτός είναι ο No1

Υπάρχουν πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στο εξωτερικό, ένας όμως έχει εκτοξεύσει την τιμή του. Ο Ντίνος Μαυροπάνος.
Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Τζόλης, Βλαχοδήμος! Αυτός είναι ο No1

Θα περίμενε κανείς την πρωτιά να την έχει ο Κώστας Τσιμίκας, που η τιμή του αναμένεται να εκτοξευθεί τους επόμενους μήνες. Άλλος όμως έχει την πρωτιά στην τιμή. Ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Ο Τσιμίκας μετράει ήδη 14 ματς («γεμάτα») με την Λίβερπουλ. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ψηφίστηκε στην κορυφαία 11άδα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Χρήστος Τζόλης έκανε το πρώτο deal στην Premier League με transfer fee  που άγγιξε τα 12 μύρια.

Κι όμως ο Νο1 Ελληνας παίκτης σε χρηματιστηριακή αξία πλέον είναι ο (δανεικός από την Αρσεναλ) Κων/νος Μαυροπάνος με 17 εκατ. ευρώ! Αποτελεί τον πιο παραγωγικό στόπερ στην Bundesliga, μετρώντας 4 γκολ με την Στουτγκάρδη, η οποία έχει ήδη εν ημερώσει πως θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς (3,5 μύρια) από την Αρσεναλ.

Και στο καπάκι, λογικά το καλοκαίρι, θα πουλήσει ξανά τον Μαυροπάνο σε έτερο club (σ.σ.: ψηλά στην λίστα και της Σαουθάμπτον) με τον ΠΑΣ πλέον πλην του solidarityνα μην έχει άλλη αξίωση.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 9 και 10 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

https://youtu.be/gfP9ICRFAgA

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Τζόλης, Βλαχοδήμος! Αυτός είναι ο No1», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…