MEDIA

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Η Δρόσω τα φτιάχνει με τον σκηνοθέτη – Τρελένεται από ζήλια ο Κωνσταντής

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται και στο Sportime σας έχουμε όλες τις ραγδαίες εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια.
Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Η Δρόσω τα φτιάχνει με τον σκηνοθέτη – Τρελένεται  από ζήλια ο Κωνσταντής

Οι ανατροπές στις Αγριες Μελισσες συνεχίζονται με τα νέα «Άγριες Μέλισσες Spoiler» που εξασφαλίσαμε να αναστατώνουν και πάλι τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Η σειρά του ΑΝΤ1 συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές κρατώντας αμείωτο τος ενδιαφέρον τους γύρω από τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Στα επόμενα επεισόδια η Δρόσω θα βρεθεί στο προσκήνιο καθώς και η σχέση της με τον Κωνσταντή. Αρχικά σας είχαμε γράψει ότι η Δρόσω θα ζητήσει από τον Κωνσταντή να ματαιώσουν τον γάμο τους. Στη συνέχεια, θα δούμε να δέχεται πρόταση από νέο σκηνοθέτη ο οποίος φαίνεται πως θα μπει ανάμεσα στο ζευγάρι!

Εν τέλει ο γάμος τους δε θα πραγματοποιηθεί καθώς το αγαπημένο ζευγάρι θα περάσει μία κρίση τεραστίων διαστάσεων. Την ίδια ώρα ο Ακύλας θα μάθει για τον εραστή της Ζωής και θα φροντίσει να του κάνει τη ζωή δύσκολη. Το κυριότερο, όμως; Θα μάθει την αλήθεια και η Δρόσω, με αποτέλεσμα η καρδιά της να γίνεται χίλια κομμάτια.

Οι αποκαλύψεις και τα ψέμματα του παρελθόντος είχαν μπει ανάμεσά τους και στον δεύτερο κύκλο με αποτέλεσμα να χωρίσουν. Αν και έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, η ιστορία με την Ζωή Μεγαρίτη έρχεται πάλι στην επιφάνεια και τότε όλα αλλάζουν ξανά.

Η Δρόσω δε θα αντέξει αυτή την πικρή αλήθεια. Ένας μεγάλος καυγάς θα ξεσπάσει με τον Κωνσταντή, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να περνά ξανά από τεράστιες δυσκολίες. Η Δρόσω θα του ξεκαθαρίσει πως δε θέλει να παντρευτούν, πως δεν είναι έτοιμη για αυτό το βήμα. Ο Κωνσταντής θα διαλυθεί…

Η πιο μεγάλη ανατροπή όμως θα είναι αυτή που θα φέρει ένας νέος σκηνοθέτης τον οποίο γνωρίζει η Δρόσω υπενθυμίζοντας την αγάπη της για το θέατρο.

Ο σκηνοθέτης θα της κάνει πρόταση για δουλειά η οποία θα την βάλει σε σκέψεις. Οι δυο τους θα αναπτύξουν μία όμορφη και ιδιαίτερη σχέση. Η σχέση αυτή βέβαια δε περνάει απαρατήρητη από τον Κωνσταντή και οι εξελίξεις που θα φέρει στις Αγριες Μελισσες είναι καταιγιστικές…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Η Δρόσω τα φτιάχνει με τον σκηνοθέτη – Τρελένεται από ζήλια ο Κωνσταντής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα