ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Δεν «κουνιέται φύλλο» – Δεν ήρθε ο Μπότο στη Θεσσαλονίκη

Ο Πορτογάλος ήρθε στην Ελλάδα στις 28/12 αλλά την επόμενη ημέρα έφυγε για τις γιορτές. Έτσι στον ΠΑΟΚ παραμένουν «παγωμένες» όλες οι κρίσιμες αποφάσεις
ΠΑΟΚ μεταγραφές: Δεν «κουνιέται φύλλο» – Δεν ήρθε ο Μπότο στη Θεσσαλονίκη

Απολύτως καμία εξέλιξη δεν υπάρχει στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ και όλοι στην Τούμπα περιμένουν την εκ νέου άφιξη του Ζόσε Μπότο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μπότο ήρθε στην Ελλάδα στις 28/12 αλλά την επόμενη ημέρα έφυγε για τις γιορτές. Έτσι στον ΠΑΟΚ παραμένουν «παγωμένες» όλες οι κρίσιμες αποφάσεις για το ρόστερ της ομάδας και τις μεταγραφές.

Ο νέος Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ήρθε τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου και η άφιξη του στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται την Τρίτη 4 του μήνα.

Στιν δικέφαλο βέβαια δεν έχουν και πολύ χρόνο καθώς υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες. Ο  Ζοσέ Μπότο με την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη πρέπει άμεσα να «σηκώσει μανίκια» ώστε γρήγορα ο ΠΑΟΚ να ενισχυθεί με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα δώσουν λύσεις.

Επίσης ο 55χρονος πρέπει μεταξύ άλλων να «τρέξει» τις περιπτώσεις των Τσόλακ, Ροντρίγκο ακόμη και Εσίτι που είναι υπό παραχώρηση αλλά και να διαπραγματευτεί πιθανή πώληση του Ίνγκι Ίνγκασον στην Τράμπζονσπορ.

Στο μεταξύ την ίδια ώρα ο προπονητής των ασπρόμαυρων Ραζβάν λουτσέσκου μαζί με τους ποδοσφαιριστές προετοιμάζονται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ωστόσο αγώνας ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός θα αναβληθεί λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊου της ομάδας του Αγρινίου.

https://youtu.be/DmkolcrLft4

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ μεταγραφές: Δεν «κουνιέται φύλλο» – Δεν ήρθε ο Μπότο στη Θεσσαλονίκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.