ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Στον Παναθηναϊκό ο Κέβιν Μαγέρ! Έγινε… viral στην Ελλάδα

Ο Κέβιν Μαγέρ προετοιμάζεται κυρίως, στο Μονπελιέ με πρώτο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.
Στίβος: Στον Παναθηναϊκό ο Κέβιν Μαγέρ! Έγινε… viral στην Ελλάδα

Ο Κέβιν Μαγέρ στον Παναθηναϊκό! Μια φωτογραφία του φορώντας μια πράσινη ζακέτα έχοντας σήμα το τριφύλλι έγινε… viral στον ελληνικό στίβο!

Αρχικά όταν κυκλοφόρησε η φωτογραφία του Γάλλου αθλητή, πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν ότι κάτι συνέβαινε. Μάλιστα, κάποιοι ανέβασαν τη σχετική εικόνα με σχόλια «η νέα μεταγραφή του Παναθηναϊκού».

Ο παγκόσμιος ρέκορντμαν του δεκάθλου είναι σε προπόνηση στο Μονπελιέ, όπου ζει και γυμνάζεται. Φόρεσε μια ζακέτα των Celtics. Φυσικά το τριφύλλι που είναι το σήμα, είναι και του Παναθηναϊκού. Την ανέβασε, αλλά ντυμένος στα πράσινα και πετώντας τον δίσκο, η γωνία που πάρθηκε η φωτό έδωσε τροφή για σχόλια. Πάντως, το στάδιο που γυμνάζεται έχει ελληνικό όνομα. Λέγεται Stade Philippidès.

Πάντως, στον στίβο μεταγραφικά ο Παναθηναϊκός κινήθηκε και ήταν από τους «πρωταθλητές» των μεταγραφών. Πήρε μεταξύ άλλων τους Έλληνες πρωταθλητές Δήμητρα Γναφάκη, Παναγιώτης Τριβυζάς, Αναστασία Μαρινάκου, Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου, Άρτεμις Αναστασίου και Κωνσταντίνα Ρωμαίου.

Σε ό,τι αφορά τον Κέβιν Μαγέρ, προετοιμάζεται με πρώτο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Θα μπει σε αγώνες στον κλειστό δοκιμάζοντας διάφορα αγωνίσματα. Όπως στις 14 Φεβρουαρίου που έχει κλείσει στο μίτινγκ του Βαλ ντε Ρέιγ.  

Θυμηθείτε το τρομερό παγκόσμιο ρεκόρ στο δέκαθλο του Κέβιν Μαγέρ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στίβος: Στον Παναθηναϊκό ο Κέβιν Μαγέρ! Έγινε… viral στην Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.