ΑΡΗΣ

Άρης: Διεθνής από την Ονδούρα η πρώτη μεταγραφή – Πενταετές συμβόλαιο

Ποιος είναι ο Λουίς Πάλμα που αποκτά ο Άρης
Άρης: Διεθνής από την Ονδούρα η πρώτη μεταγραφή – Πενταετές συμβόλαιο

Άρης: Νεαρό (21 ετών για την ακρίβεια) μεσοεπιθετικό από την Ντεπορτίβο Βίντα της Ονδούρα προσθέτει στο ρόστερ του ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης.

Ο λόγος για τον Λουίς Πάλμα, ο οποίος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του. Θεωρείται αξιόλογο ταλέντο, ιδιαίτερα εξελιξιμος και ο Άρης έδωσε μάχη με άλλες ομάδες της Ευρώπης για να τον αποκτήσει.

Χαρακτηριστικό είναι τον Λουίς Πάλμα είχαν τσεκαρει σκάουτερ ομάδων όπως η Πόρτο, η Σπόρτινγκ και η Μπράγκα.

Ο ίδιος πριν από μερικές ημέρες σε δηλώσεις του είχε προαναγγείλει την μετακίνησή του στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικά είπε στην ιστοσελίδα «centroamerica»:

«Περιμένω να ολοκληρώσω αυτήν την εβδομάδα τη μεταγραφή μου. Έχω πίστη και εφόσον όλα πάνε καλά, θα δώσω τα πάντα για να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία μου. Πρόκειται για μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Ελλάδας. Μου άρεσαν όσα άκουσα. Ελπίζω να τελειώσει σύντομα η υπόθεση». Και φυσικά η υπόθεση τελείωσε…

Την εφετινή σεζόν, μετρά 17 συμμετοχές με την Ντεπορτίβο Βίντα, καταγράφοντας 6 γκολ και 1 ασίστ.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Άρης έδωσε μάχη με

  • Μπράγκα
  • Ζιλ Βισέντε

Αμφότερες οι πορτογαλικές ομάδες φιλοδοξούσαν να αποκτήσουν τον Πάλμα, όμως τελικά οι «κίτρινοι» αναδείχθηκαν νικητές και ο παίκτης θα αγωνιστεί στη Super League 1.

Τέτοιους παίκτες θέλει ο Άρης

Ο Άρης ενέταξε με μεταγραφή στο ρόστερ του τον 21χρονο, ο οποίος έρχεται με πολύ καλές συστάσεις.

Εξ ου και η απόφαση της διοίκησης να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο μαζί του και να επενδύσει σ’ εκείνον.

Γενικώς, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης έχει αποφασίσει να κινηθεί στη λογική της απόκτησης ταλαντούχων και εξελίξιμων άσων, οι οποίοι δείχνουν να διψούν για διάκριση.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει έφεση στα στημένα και πως παίρνει καλό βαθμό στην τεχνική κατάρτιση.

Να σημειωθεί ότι ο Πάλμα είχε συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το περασμένο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο ματς με τη Ρουμανία είχε περάσει αλλαγή.

Στο δεύτερο παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία είχε αγωνιστεί βασικός και, μάλιστα, είχε σκοράρει.

Στο αρχικό σχήμα είχε βρεθεί και στο τρίτο ματς, κόντρα στη Νότια Κορέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 29 Δεκεμβρίου έχει αρχίσει ψηφοφορία της ιστοσελίδας «Diez» για τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του 2021.

Μέχρι αυτήν την ώρα, ο Πάλμα βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων με 66%, αρκετά πάνω από τον Χαμίρ Μαλδονάδο του 22%.

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 17 Ιανουαρίου και ο μελλοντικός άσος του Άρη είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί για να αναδειχθεί πρώτος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Διεθνής από την Ονδούρα η πρώτη μεταγραφή – Πενταετές συμβόλαιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.