SPORTIME BET

Στοίχημα – Προγνωστικά: Με τη φόρα του Παναθηναϊκού

Ένα παιχνίδι έχει η Super League 1 την Κυριακή (9/1) και το Sportime καταθέτει τις προτάσεις του
Στοίχημα – Προγνωστικά: Με τη φόρα του Παναθηναϊκού

Στοίχημα – Προγνωστικά: Με ένα παιχνίδι συνεχίζεται η Super League 1 ένεκα των πολλών αναβολών. Βόλος και Παναθηναϊκός συγκρούονται στο Πανθεσσαλικό λίγες μέρες μετά το παιχνίδι τους για το Κύπελλο στο ίδιο γήπεδο.

Τα αποτελέσματα αρκούν για να πειστεί κανείς πως το «τριφύλλι» βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πέντε νίκες μετράει στους έξι τελευταίους αγώνες του στο πρωτάθλημα. Πέρα από αυτό, όμως, είναι και η εικόνα του. Ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε αμυντικά, βρήκε ισορροπία στον χώρο του κέντρου και νέους πρωταγωνιστές.

Απέναντί του έχει μία ομάδα με εννιά παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και πέντε ήττες στα τελευταία έξι. Δεν είναι καλά οι Θεσσαλοί. Αντιμετωπίζουν τρομερά αμυντικά προβλήματα, αλλά ποιότητα μπροστά. Ωστόσο, με την επιστροφή του Σένκεφελντ οι «πράσινοι» μπορούν να κρατήσουν το μηδέν και γκολ δύσκολα δεν θα βρουν.

Συνήθως κάθε ματς του Βόλου είναι αμφίσκορο. Και παρόλα αυτά πάντα προσφέρεται σε ικανοποιητική τιμή. Ωστόσο, η νίκη του Παναθηναϊκού και στην κατάσταση που βρίσκεται, φαίνεται ως ακόμα καλύτερη επιλογή σε συνδυασμό με την τιμή που προσφέρεται.

Κλείνοντας πλην του Χουάνκαρ και του Μαουρίσιο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα. Αντιθέτως, ο Κώστας Μπράτσος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γκρίλο που έφυγε, στον Ρίνερ που αποχωρεί και ουσιαστικά για το συγκεκριμένο ματς έχει μείνει με δύο στόπερ. Εκτός και ο Νίνης.

Στοίχημα – Προγνωστικά: Super League 1

  • 312 ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2,00 Intewetten

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στοίχημα – Προγνωστικά: Με τη φόρα του Παναθηναϊκού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.