ΑΕΚ

Μπαρμπόσα: Η ΑΕΚ παλεύει για δανεισμό 1,5 έτους

Στην ΑΕΚ υπάρχει πρόθεση να προχωρήσει με τον Ντανίλο Μπαρμπόσα και ο δανεισμός του είναι μία εφικτή λύση για τον Ιανουάριο
Μπαρμπόσα: Η ΑΕΚ παλεύει για δανεισμό 1,5 έτους

Η ΑΕΚ ψάχνει ενίσχυση στον άξονα, αναζητά αμυντικό μέσο στην αγορά και ο Αργύρης Γιαννίκης περιμένει πως και πως για το πότε θα έρθει η μεταγραφή.

Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη. Ο Ντανίλο Μπαρμπόσα είναι η μία επιλογή που έχει προχωρήσει περισσότερο από όλες. Ο Βραζιλιάνος παραμένει στην Νις, η οποία αναζητά τρόπο να τον πουλήσει. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να φτάσει στα οικονομικά ύψη που θέλει η Νις, η οποία περιμένει πολλά χρήματα.

Η Ενωση αυτό που παλεύει αυτή την στιγμή είναι για τον δανεισμό 1,5 έτους του Μπαρμπόσα, ο οποίος είναι ο παίκτης που έχουν προκρίνει στην ΑΕΚ για την βελτίωση της εικόνας του άξονα. Οι κιτρινόμαυροι έχουν κατανοήσει εδώ και καιρό ότι υπάρχει μεγάλη… τρύπα στον άξονα και οι υπάρχουσες λύσεις δεν μπορούν να βοηθήσουν.

Εκτός του Μπαρμπόσα υπάρχει και η επιλογή του μη Ευρωπαίου μέσου που σας αναφέραμε χθες από το Sportime και είναι παίκτης που αφορά και το καλοκαίρι και τις ανάγκες που θα έχει τότε το κλαμπ.

Ο Γιαννίκης μέχρι σήμερα δεν έχει βρει λύση για τα χαφ και το πως θα λυθεί το πρόβλημα και περιμένει με αγωνία πότε θα έρθει η μεταγραφή. Ο Ελληνας προπονητής έχει συμφωνήσει να… περιμένει, αλλά πλέον ο χρόνος δεν είναι αρκετός.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι την Τρίτη και προχώρησε αρκετά θέματα τα οποία είχαν… κολλήσει.

Την ίδια στιγμή οι άνθρωποι της Ενωσης επιθυμούν, και για ψυχολογικούς και για ουσιαστικούς λόγους, να… φορτσάρουν και να κάνουν μεταγραφή ιδανικά μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Κάτι που είναι το πλέον αισιόδοξο σενάριο και δεν συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες.

Τέλος, μην ξεχνάμε ότι πάντα υπάρχει στο προσκήνιο και το όνομα του Χουάν Χοσέ Περέα για την ενίσχυση στην επίθεση, αν αποχωρήσει ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα όμως δεν είναι μία εύκολη περίπτωση…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαρμπόσα: Η ΑΕΚ παλεύει για δανεισμό 1,5 έτους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...