MEDIA

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Ο Δούκας «ξεσκεπάζει» τον Ακύλα – Μια απόπειρα δολοφονίας φέρνει την αναστάτωση

Όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.
Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Ο Δούκας «ξεσκεπάζει» τον Ακύλα – Μια απόπειρα δολοφονίας φέρνει την αναστάτωση

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια στο Διαφάνι, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 συνεχίζεται και οι εξελίξεις τρέχουν, τη στιγμή που από το Sportime έχετε διαβάσει ήδη για τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Κωνσταντής που χαροπαλεύει.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη καθώς στο επίκεντρο θα βρεθούν για μια ακόμη φορά ο Δούκας Σεβαστός και ο Ακύλας Μεγαρίτης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δούκας είναι αποφασισμένος να «ξεσκεπάσει» τον Ακύλα αναφορικά με το πραγματικό σχέδιο του για το αεροδρόμιο και για να συμβεί αυτό σκοπεύει να κάνει απρόσμενες συμμαχίες.

Αυτή του η απόφαση όμως, δεν θα περάσει όπως είναι λογικό απαρατήρητη καθώς θα αποτελέσει θέμα συζήτησης στο Διαφάνι.

Την ίδια στιγμή, η Ασημίνα και η Ρένα θα κάνουν μια συζήτηση που αναμένεται να ανατρέψει πολλά για τις δύο.

Η Ελένη παρακολουθεί τις εξελίξεις και τρέμει για το τι θα ακολουθήσει. Ακόμη μία φορά, συγκρούεται με τον Πέτρο και τον Λάμπρο. Το μόνο που θέλει εκείνη είναι να ζήσει με τον αγαπημένο της μια ήρεμη ζωή.

Κι ενώ η κατάσταση είναι έκρυθμη και τα ανοιχτά μέτωπα πολλά, μια μεγάλη ανακάλυψη θα γεμίσει την Ελένη άγχος και αγωνία.

Η Ελένη Σταμίρη δείχνει ανήσυχη για την συμπεριφορά του Λάμπρου που έχει αλλάξει άρδην και έχει όλοι και πιο συχνά ξεσπάσματα.

Τέλος, μια απόπειρα δολοφονία θα έρθει για να τους αναστατώσει όλους, καθώς το παρελθόν του Ακύλα βγαίνει στη φόρα με τα λάθη να επαναλαμβάνονται για μια ακόμη φορά.

https://youtu.be/RyUDdq-vUs4

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Ο Δούκας «ξεσκεπάζει» τον Ακύλα – Μια απόπειρα δολοφονίας φέρνει την αναστάτωση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα