MEDIA

Survivor: Η απίστευτη πλάκα της Ευρυδίκης στον Άρη Σοϊλέδη – Tου είπε το φλυτζάνι! (vid)

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποφάσισε να πει το φλυτζάνι στον Άρη Σοϊλέδη και να χαρίσει ένα από τα φετινά highlights του Survivor.
Survivor: Η απίστευτη πλάκα της Ευρυδίκης στον Άρη Σοϊλέδη – Tου είπε το φλυτζάνι! (vid)

Το φετινό Survivor είναι γεμάτο από εκπλήξεις και φυσικά αυτό που δεν περίμενε να δει κανείς στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, είναι την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να λέει τον καφέ.

Ε λοιπόν, ο Άρης Σοϊλέδης ήταν ο τυχερός και απόλαυσε την μοναδική ερμηνεία της συμπαίκτριας του, η οποία αποφάσισε να τον καλωσορίσει στην ομάδα με μια πλάκα που έγινε viral.

Πιο συγκεκριμένα, του διάβασε το φλυτζάνι προκειμένου να του αποκαλύψει το μέλλον του, τόσο στον διαγωνισμό όσο και εκτός από αυτόν.

Του έδωσε εν ολίγοις ένα Survivor spoiler, ενώ δεν δίστασε να τον ρωτήσει και για την προσωπική του ζωή, με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού να αναφέρεται στην αγαπημένη του Μαρία Αντωνά.

«Βλέπω και μια όμορφη, πολύ περήφανη είναι για εσένα, πολύ περήφανη! Και σε περιμένει να βγεις για να προχωρήσετε. 44 χρόνια δείχνει εδώ για πορεία της ζωής. Τρία παιδιά θα κάνετε δύο γιοι και μία κόρη» του είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και μάλλον έπεσε μέσα!

Όλα όσα θέλετε να μαθαίνετε για το Survivor είναι στο mediatime.gr!

Δείτε την απίστευτη πλάκα της Ευρυδίκης στον Άρη Σοϊλέδη:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Η απίστευτη πλάκα της Ευρυδίκης στον Άρη Σοϊλέδη – Tου είπε το φλυτζάνι! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα