STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Λαύριο- Περιστέρι 52-75: Η καλύτερη φετινή του εμφάνιση

Τρομερή εμφάνιση από το Περιστέρι, η καλύτερη φετινή και πολύ άνετη επικράτηση στο Λαύριο
Λαύριο- Περιστέρι 52-75: Η καλύτερη φετινή του εμφάνιση

Το Περιστέρι ήταν εκπληκτικό, καθήλωσε από την αρχή του αγώνα το Λαύριο κι έφυγε με μια άνετη νίκη (75-52).

Μετά απ’ αυτό το αποτέλεσμα, το Περιστέρι «πέταξε» πιο ψηλά στη βαθμολογία (ρεκόρ 6-6) αφήνοντας πίσω του το Λαύριο με 5-7. Ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση, χωρίς αμφιβολία, για την ομάδα του Μίλαν Τόμιτς.

Κατά κάποιο τρόπο το Περιστέρι πήρε «εκδίκηση» από το Λαύριο για τα περσινά αποτελέσματα όταν η ομάδα του Χρήστου Σερέλη είχε επικρατήσει δύο φορές.

«Την περίμενα αυτή τη νίκη γιατί τα παιδιά δούλεψαν πολύ καλά» είπε ο κόουτς του Περιστερίου, Μίλαν Τόμιτς μετά την άνετη επικράτηση στο Λαύριο αλλά έσπευσε να επισημάνει ότι «ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν από την αρχή του αγώνα και μετά από ένα ισχνό προβάδισμα (13-11) στο τέλος της πρώτης περιόδου, ανέβασαν το ρυθμό τους. Μετά το πρώτο προβάδισμα (15-13) του Λαυρίου, οι παίκτες του Περιστερίου απάντησαν δυναμικά: Τα 4/4 τρίποντα του Γκιέλο κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και με την ΑΕΚ έφεραν το Περιστέρι στο 31-19. Η άμυνα δούλευε τέλεια, στο 30’ το σκόρ έφτασε στο 65-39 ενώ στο 34’ ξεπέρασε η διαφορά τους 30 πόντους (σκορ 74-43)

«Ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση σε όλα τα χρόνια που αγωνιζόμαστε στη μεγάλη κατηγορία» είπε ο Χρήστος Σερέλης που τόνισε ακόμα ότι «στο τέλος το Περιστέρι μας σεβάστηκε κι έκοψε το ρυθμό. Η εικόνα μας ήταν πολύ κακή, πρέπει να βελτιωθούμε και το πρόβλημα είναι πνευματικό»

Τα δεκάλεπτα: 11-13, 22-35, 39-65, 52-75

ΛΑΥΡΙΟ (Σερέλης): Σμιθ 4, Μουράτος 2, Γουίλιαμς 6, Κακλαμανάκης 13, Γερομιχαλός 3, Σάντερς 3, Νικολαϊδης 8, Αμίνου 2, Πιλάβιος, Περσίδης 5, Σπρίντζιος, Βουλγαρόπουλος 6

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Τόμιτς): Πέτεγουεϊ 6, Μωραϊτης 9, Χρυσικόπουλος 6, Κατσίβελης 9, Μπράουν  7, Κόζι 10, Γκιέλο 14, Χρηστίδης 12, Γκρέι 2, Ζούγρης, Ευσταθιάδης, Σταυρακόπουλος

Τα στατιστικά του Λαυρίου

Τα στατιστικά του Περιστερίου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαύριο- Περιστέρι 52-75: Η καλύτερη φετινή του εμφάνιση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.