NBA

Στην Αθήνα ο Ντόνοβαν Μίτσελ με σκοπό να παίξει μπάσκετ

Τη βοήθεια του κόσμου ζήτησε ο Ντόνοβαν Μίτσελ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και θέλει να παίξει μπάσκετ. Ο 21χρονος άσος των Γιούτα Τζαζ, μετά το Βελιγράδι όπου παρακολούθησε από κοντά το Final Four της Euroleague, ήρθε στην πρωτεύουσα της Ελλάδας και το πρώτο πράγμα που έκανε όταν έφτασε στη χώρα μας ήταν να ρωτήσει...
Στην Αθήνα ο Ντόνοβαν Μίτσελ με σκοπό να παίξει μπάσκετ

Τη βοήθεια του κόσμου ζήτησε ο Ντόνοβαν Μίτσελ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και θέλει να παίξει μπάσκετ.

Ο 21χρονος άσος των Γιούτα Τζαζ, μετά το Βελιγράδι όπου παρακολούθησε από κοντά το Final Four της Euroleague, ήρθε στην πρωτεύουσα της Ελλάδας και το πρώτο πράγμα που έκανε όταν έφτασε στη χώρα μας ήταν να ρωτήσει τον κόσμο μέσω Instagram πού θα βρει ένα καλό ανοιχτό γήπεδο!

«Τι γίνεται Αθήνα; Είστε έτοιμοι για μερικά σουτ; Σε μερικές ώρες θα εμφανιστώ σε ένα ανοιχτό γηπεδάκι στην πόλη. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο;», έγραφε η λεζάντα στη φωτογραφία που ανέβασε.

Νωρίτερα, πάντως, ενημέρωσε μέσω twitter πως θα ταξιδέψει στην Ελλάδα, με τα σχόλια από τους Έλληνες χρήστες να πέφτουν… βροχή.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

https://www.instagram.com/p/BjC7ItnFkiT/?taken-by=spidadmitchell

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην Αθήνα ο Ντόνοβαν Μίτσελ με σκοπό να παίξει μπάσκετ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.